Ki van itt?

Oldalainkat 514 vendég és 0 tag böngészi

Sziasztok!

spider-girl-43-hirMa aztán belehúzunk, méghozzá nem is akárhogyan. A Póklány 43. számában DeFalco mester úgy döntött, hogy kicsit megpörgeti az eseményeket, amik már eddig sem csordogáltak azért túl lassan. Póklány Új Új Harcosai módszeresen kutatják a várost az Arcok után, miközben Feketefene és az új Pókember is következetesen átnéz minden bűnbarlangot az Arcok után, de az Arcok is igyekeznek szétverni néhány hasonló intézményt, mert ők közben meg Póklányt kereseik.
A nagy körbe-körbe fogócskából végül az Újabbnál is még Újabb Harcosok és Angyalarcék kerülnek ki győztesen, néhány bandatag pedig határozottan vesztesen. De közben nem feledkezünk meg a Feketefene-Pók párosról sem, nekik is akad játszópajtásuk Mr. Senki személyében. De hogy tényleg senki se maradjon ki, bejön még a képbe May apukája, Peter is, aki úgy határoz, hogy visszahúzza magára a jelmezt, mert úgy véli, egyedül így érheti el névbitorlójánál azt, amire annak anyja és barátai képtelenek voltak. Ó, igen, és persze ott van még a két bandavezér is, róluk is lesz még szó.
De hogy valami jó hír is legyen: a füzetben véglegesen lezárunk majd a sok-sok szál közül egyet, és egy másik is egy darabig most pihenőpályára kerül. Elvégre valamikor időt kell szakítani a történetben a kötet címére is...

ma-avengers-09-hirDe itt még nincs vége! Mivel mostanában kicsit sűrűbbé vált nálunk az élet, így az eddigi megszokott szombati csajnap hagyományait megszakítva csatlakozott Mayhez egy másik alternatív Marvel-verzum is a Marvel Kalandok Bosszú Angyalai ööö... személyében. Amiben igen eredeti harcmodorhoz fognak fordulni kedvenc Angyalaink, ugyanis a sztori folytán némi fejtágítást követően többször össze fogják dugni a fejüket, hogy agyaljanak egy kicsit a problémáikon. De higgyétek el, a fejtörőik nem fognak az agyatokra menni, sőt, épp ellenkezőleg, a kialakuló fejtetőre állt fejetlenségben fejedelmi poénok csattannak ismét az eszes Jeff Parker fejéből kippatant ötleteknek hála. Ne is várjatok tovább, ugorjatok fejest az MA Avengers kilencedik számába!

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta