Ki van itt?

Oldalainkat 1050 vendég és 0 tag böngészi

hulk-het-03Üdvözletem továbbra is, minden korábbi és most becsatlakozott olvasónak is! Továbbra sincs megállás, tovább dübörög a Hulk hét és ma is egy Hulk honosítással szeretnék a kedvetekben járni! És nagyon, de nagyon remélem, hogy a most következő honosításnak sokan fognak örülni és sokaknak fog kellemes nosztalgiát előidézni, a tavalyi év kapcsán. Hogy miről is van szó? Nos, talán sokan emlékeztek még, hogy a tavalyi év egyik nagy projectje a Hulk Világa volt. Nos, a mostani honosításunk is ehhez kapcsolódik, de nem örüljetek előre, nem a Hulk Háborújába kezdünk most bele, hanem egy alternatív történetet hoztam most nektek, a Mi lett volna ha… sorozat keretein belül. Illetve tulajdonképpen nem is egy, hanem két történettel is készültem mára, mivel ebben a számban két rövidebb sztorit találhattok.
Az első arról szól, hogy mi lett volna ha a Caiera éli túl a robbanást, ami elpusztította a Sakaar bolygó nagy részét és a Hulk halt volna meg. Vajon Caiera is bosszút esküdött volna és eljött volna a Földre, hogy előpusztítsa azokat, akik elpusztították a férjét? Nos, ebbeől a történetből megtudhatjátok, mint ahogy azt is, hogy vajon mi lett volna akkor, ha Hulk arra a békés, nyugodt bolygóra érkezik meg, amit Reed Richards ígért meg neki. Vajon hogyan alakult volna Hulk sorsa, ha nem kell állandó harcban éllnie? Nos, erre pedig a második történetből kaphattok választ.
A honosítást most Sepivel közösen készítettük el, a véleményeket/észrevételeket pedig mint mindig, továbbra is a fórumba várjuk!

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta