Ki van itt?

Oldalainkat 524 vendég és 0 tag böngészi

hulk-het-04Sziasztok! A mai napon csütörtök van és ezzel a nappal végre túl leszünk a Hulk hét felén. Éppen azért gondoltam belefér egy kis lazítás és két komolyabb hangvételű képregény elé becsúsztatok egy viccesebb sztorit is. Ki találjátok, hogy mi lehet az? Hát persze, hogy a Marvel Kalandok Hulk következő része, nevezetesen a 13. szám. Amiben sajnos megkezdődik a visszaszámlálás, mivel elérkeztünk a sorozat utolsó negyedéhez, valamint író váltás is történt és az én nagy kedvencem, Peter David fogja nektek szállítani ezt az utolsó négy részt.
De nézzük is, hogy milyen galibába keverednek most hőseink. Ehhez pedig fel kell tennem egy kérdést. Vajon mi történne, ha egy ősi, egyiptomi fáraó feléledne, a világ minden hősét és minden emberét átváltoztatná múmiává, hogy aztán ő uralhassa a világot? Hát persze, hogy legyőznék őt azok, akikkel nem számolt: Hulk, Rick Jones és a Majom. Na és persze mindezt a lehető legviccesebb formában tennék.
Ami a honosítást illeti, természetesen a mai adagot is én szolgáltatom nektek, de azért most Sepi is segítségemre volt a címfelirat elkészítésében!

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta