Ki van itt?

Oldalainkat 1210 vendég és 0 tag böngészi

Sziasztok!

 

hulk-smash-02

Elérkezett ez a nap is, a mai napon befejeződik a Hulk-hét. A szavazás tanulságai alapján ennek inkább többen örülnek, mintsem szomorkodnának, de azért még így utoljára megkérek mindenkit, hogy a bal oldalon egy kattintással fejezze ki véleményét, hogy mennyire volt elégedett, vagy inkább elégedetlen ezzel a héttel.
Na de akkor nézzük, hogy mi a helyzet a mai nappal, mi az utolsó Hulk frissítés a héten. Mint azt már a fórumon is említettük, a Hulk hét keretbe van foglalva, és bár úgy tűnt, hogy talán nem készül el, de végül is meg lett az a honosítás, amit a mai napra szántunk. Ez pedig nem más, mint a hét első, és talán leginkább vitatott honosításának a folytatása, vagyis a Hulk Smash mini második, egyben befejező része. Amiben igazból most sem lesz szó többről, mint az első részben: a Hulk zúz, és egy csapat katona megpróbálja megállítani. Azt már mindenkit döntse el saját vérmérséklete szerint, hogy őt ez a történet, az első rész után mennyire érdekli…
Ami a honosítást illeti, természetesen ma is Vtomi és Darkness hozta el nektek. Ha pedig van véleményetek (akár erről a számról, akár az egész Hulk hétről), azt kifejthetitek a fórumban!

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta