Ki van itt?

Oldalainkat 978 vendég és 0 tag böngészi

Sziasztok! Bár a múlt heti frissítési rendszer a Hulk hét miatt kicsit felborult, de most igyekszünk kiköszörülni a csorbát. Ennek első állomása, hogy a tegnap elmaradt Megsemmisülés epizódot mára toltuk el, vagyis most találkozhattok a Ezüst Utazó mini utolsó, negyedik epizódjával. Amiben végre megtörténik az, amit szerintem nagyon sokan vártunk már: a megújult Ezüst Utazó összecsap Annihilus szolgájával, Ordassal. És most már nincs mese többé! Ez a harc most életre halálra megy és szó szerint az univerzum sorsa múlhat a végkimenetelén! De persze ne feledkezzünk meg Thanos-ról sem, aki továbbra is a saját terveit szövögeti és ennek keretében találkozik az előző részben feltűnt két rejtélyes lénnyel…
A honosítást most is Gorgiasszal közösen hoztuk el nektek, a véleményeket, kérdéseket pedig továbbra is a fórumba várjuk és ha tudunk, igyekszünk rá válaszolni. Én most elköszönök tőletek, a következő négy hétben nem velem találkozhattok majd, de azért jó szórakozást kívánok mindenkinek a következő négy részes történethez is!

utazo-hir-04

Szolgálati közlemény: a bal oldalon ismét új szavazást láthattok, ezúttal a tematikus hetekről. Szavazzatok, hogy megtudhassuk, mit szeretnétek.

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta