Ki van itt?

Oldalainkat 1062 vendég és 0 tag böngészi

Üdvözletem mindenkinek! Mivel ugye a frissítési rendszer még mindig nem ált vissza a szokásosba, ezért úgy alakult, hogy a két DC éllovasunk, Supergirl és a Tini Titánok is egy napra csúsztak most, kivételesen. Szóval nézzük is, hogy mi van soron jelenleg ebből a két sorozatból:

Egyrészt itt vannak mindenki kedvenc Tini Titánjai, akik bizony most új problémával néznek szembe: mivel mint az kiderült, az egyik leghalálosabb ellenségük, Halálcsapás nem teljesen önszántából vadászik rájuk, hanem saját fia, a korábbi Tini Titán, Jericho irányítja őt. De vajon miért akarja Jericho megölni a saját barátait? Milyen oka lehet minderre? Ráadásul ha ő még nem lenne elég Kiborgnak és Gézengúznak, hát akkor ott vannak az új tagok is, akik a városban kószálnak, barátjukat, Impulzust keresve és gyakorlatilag elkerülhetetlen, hogy bele ne fussanak Halálcsapásba…
És természetesen a mostani, negyedik számot és én tolmácsolom nektek, de a címfeliratban BuB is segítségemre volt.

dc-hir1

De ha végeztetek a Tini Titánokkal végeztetek, akkor se menjetek sehová, mert jön a mai második adag, dc-hir2Supergirl személyében. Amiben a múlt hónapi kis kitérő után folytatjuk Kara történetét és a Macskanő után itt is belekezdünk az Egy Évvel Később vonalba. De senki ne aggódjon, aki esetleg még nem ismeri a Végtelen Válság eseményeit, mert a most következő három részes sztori még ebből a szempontból semmiféle spoilert nem fog lelőni, szóval mindenki nyugodtan olvashatja a Kara most következő a történetét, a Kandor 1. részét, a Supergirl v5 06. számában!
A honosítást itt is én készítettem el nektek, de a címfelirat megszerkesztésében itt is BuB volt a segítségemre. Na és persze erről is szívesen veszünk bármilyen véleményt a fórumban!

Hát, mára ennyi lenne. A DC részleget ezzel e hónapra kivégeztük, jövő héten a Marvel képregények kedvelőinek igyekszem majd a kedvében járni, és hozok nektek valami újdonságot is.

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta