Hozzászólások

 • Bran Galed 2019.10.20. 02:24
  Jó rész volt, bár nem értem minek riasztó meg biztonsági rendszer, ha akármilyen társulat betörhet? :( ...

  Bővebben...

   
 • dejko 2019.10.18. 20:41
  Szia küldtem mailt!!

  Bővebben...

   
 • herschmi 2019.10.17. 20:59
  Majd nézz rá a fiókodra :)

  Bővebben...

   
 • herschmi 2019.10.17. 20:53
  Szia, majd várom az emailed :) Enyém: herschmi.div2@gmail.com Köszi előre is!

  Bővebben...

   
 • dejko 2019.10.17. 20:10
  Szia,dejko1980@freemail.hu ezer köszönet előre is!

  Bővebben...

Ki van itt?

Oldalainkat 289 vendég és 3 tag böngészi

 • Delminator
 • mupet
 • Urbanvoice

Üdvözletem mindenkinek! Mivel ugye a frissítési rendszer még mindig nem ált vissza a szokásosba, ezért úgy alakult, hogy a két DC éllovasunk, Supergirl és a Tini Titánok is egy napra csúsztak most, kivételesen. Szóval nézzük is, hogy mi van soron jelenleg ebből a két sorozatból:

Egyrészt itt vannak mindenki kedvenc Tini Titánjai, akik bizony most új problémával néznek szembe: mivel mint az kiderült, az egyik leghalálosabb ellenségük, Halálcsapás nem teljesen önszántából vadászik rájuk, hanem saját fia, a korábbi Tini Titán, Jericho irányítja őt. De vajon miért akarja Jericho megölni a saját barátait? Milyen oka lehet minderre? Ráadásul ha ő még nem lenne elég Kiborgnak és Gézengúznak, hát akkor ott vannak az új tagok is, akik a városban kószálnak, barátjukat, Impulzust keresve és gyakorlatilag elkerülhetetlen, hogy bele ne fussanak Halálcsapásba…
És természetesen a mostani, negyedik számot és én tolmácsolom nektek, de a címfeliratban BuB is segítségemre volt.

dc-hir1

De ha végeztetek a Tini Titánokkal végeztetek, akkor se menjetek sehová, mert jön a mai második adag, dc-hir2Supergirl személyében. Amiben a múlt hónapi kis kitérő után folytatjuk Kara történetét és a Macskanő után itt is belekezdünk az Egy Évvel Később vonalba. De senki ne aggódjon, aki esetleg még nem ismeri a Végtelen Válság eseményeit, mert a most következő három részes sztori még ebből a szempontból semmiféle spoilert nem fog lelőni, szóval mindenki nyugodtan olvashatja a Kara most következő a történetét, a Kandor 1. részét, a Supergirl v5 06. számában!
A honosítást itt is én készítettem el nektek, de a címfelirat megszerkesztésében itt is BuB volt a segítségemre. Na és persze erről is szívesen veszünk bármilyen véleményt a fórumban!

Hát, mára ennyi lenne. A DC részleget ezzel e hónapra kivégeztük, jövő héten a Marvel képregények kedvelőinek igyekszem majd a kedvében járni, és hozok nektek valami újdonságot is.

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta