Ki van itt?

Oldalainkat 704 vendég és 0 tag böngészi

avengers-235-hirNem csak DC-ből jön dupla a héten, a Marvel-részlegünket is újabb két képregénnyel gazdagítjuk nektek. Rögtön itt van például elsőnek a Bosszú Angyalai első sorozatának 235-ös száma, amit ismét csak Farek mester fordításában és gorgiasz beírásában tárunk elétek.
A Bosszú Angyalainál zajlik az élet, Amerika Kapitány továbbra is edzéssel üti el a szabadidejét, amiben viszont az újdonsült tagnak, Űrrókénak is rész kellene vennie, Eros azonban továbbra is képtelen megtagadni a természetét, és minden csinosabb nőnemű humanoid lénnyel flörtöl, aki csak az útjába akad. A Skarlát Boszorkány természetesen tovább aggódik a még mindig mozdulatlan, az Annihilusszal vívott küzdelemben megsérült férje miatt, Amazon meg... nos, ő adja önmagát. Amitől néhány New York-i lakosra rájön a frász.
De nem lenne szuperhős-képregény különleges erejű ellenségek nélkül, ezért amikor az Angyalok hírt kapnak arról, hogy Növényember bűntársa, a Szárnyatlan Varázsló megszökött a börtönből, azon nyomban a nyomába erednek, hogy ismét rács mögé juttassák őkelmét... de vajon mihez tudnak kezdeni Varázsló félelmetes technológiai hátterével?

darkdevil-3-hirMásodik Marvel-mesterművünk az MC2 mámorító meséi közül került ki, és onnan is Feketefene saját minijének befejező részéről van szó. A Predash által beírt végjátékban végre lelepleződik a Scrierek vezetőjének kiléte, ami egy eléggé kellemetlen meglepetésként éri FeketeFenét, de Kaine-t is. Persze utóbbimeglepődéséhez előfeltétel, hogy valahogy kiszabaduljon a képen látható láncokból, ami a műfaj szokásaihoz híven rengeteg bunyó közepette történik. A jó öreg szarvaska és a Kingpin kiadó álnevének eredetije nem mondhatni, hogy kitörő örömmel fogadja egymást, de egy időre hajlandóak félretenni aprócska nézeteltéréseiket, amíg megpróbálják megakadályozni az egyik polgármesterjelölt ellen tervezett merényletet. De persze ehhez a Scrier-vezérnek is lenne pár szava...

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta