Ki van itt?

Oldalainkat 1304 vendég és 2 tag böngészi

  • human1104
  • Mohi01

Szép napot mindenkinek! Lassan közeledik a hónap vége, sokaknak lejár a szabadság és kezdődik a munka, sokaknak jövő héten már kezdődik az iskola, nekem pedig másfél hét múlva az egyetem. De azért úgy gondoltam, hogy egy ki búfelejtőnek még egyszer csinálok nektek egy dupla frissítést ezen a nyáron, és akár csak múlt hónap utolsó szerdáján, most is valami régit és valami újat hoztam nektek.

f4-hirKezdjük a régivel, ami a Marvel kiadó kedvelőinek fog kedvezni. Ugyanis egy hosszabb szünet után ismét folytatódik a Fantasztikus Négyes, mármint az a korszak, amit én honosítok nektek. Már pontosan szerintem én sem emlékszem rá, hogy hány hónappal ezelőtt került ki az utolsó rész, de ha valaki nem emlékezne, akkor ott tartottunk, hogy a Aron, a renegát szemlélő foglyul ejtette Reedet, Bent, Alicia-t és Sharon Ventura-t, illetve Johnny Stormot a hatóságok körözik az Empire State Egyetemen történt tűzeset miatt, és Jonah Jameson felfogadta az előkerítésére a Vad Bandát. Akik ebben a számban bizony rá is akadnak Johnny-ra és bizony egy kisebb csetepaté és kialakul a két fél között. De mindez szinte semmi ahhoz képest, ami eközben zajlik, ugyanis a Molekulaember (bár nem teljesen önszántából) elindul Alicia Masters kiszabadítására és összecsap Aronnal, miközben Fátum doktor pedig a saját terveit szövögeti. És persze minden és még sok minden más is a Fantasztikus Négyes 373. számában olvasható, amit most teljes egészében én készítettem el nektek.

És akkor jöjjön valami új is, és amire tulajdonképpen a mai cím isparadise-hir akar utalni. Ugyanis a G.I. Joe-k a múlt hónap után úgy döntöttek egy kicsit pihennek és helyettük belekezdünk a másik kedvenc Dixon képregényembe, a Viharos Édenkertbe, aminek az első részét nyújtom most át nektek. És, hogy mit kell tudni erről a képregényről? Nos, legfőképp azt, hogy műfajilag gyakorlatilag behatárolhatatlan, egy kicsit sci-fi, egy kicsit fantasy, de leginkább egy háborús képregény. Ugyanis az alap sztori az, hogy az első, Új-Mexikóban történt kísérleti atomrobbantás nem sikerül valami jól és ezért nincs mese, az USA-nak meg kell kezdenie a Japán elleni szárazföldi hadműveleteket.
És még egy dolog a képregényből. Bár az első részben ez nem annyira szembetűnő, de mint a képi, mind a szövegi világa eléggé durva. Éppen ezért csak regisztrált felhasználóink férhetnek hozzá, és 14 év alatt senkinek nem ajánlom a megtekintését!
A honosítást itt és én készítettem nektek, de a borítóban BuB is segítségemre volt.

Hát ennyi lenne mára, amolyan nyárbúcsúztatónak a részemről. Mikor legközelebb találkozunk már szeptember lesz. De ez még messze van, mindenki élvezze ki a nyár utolsó napjait, olvasson sok képregényt és fórumozzon sokat, mert nekünk a véleményetek is sokat számít!

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta