Ki van itt?

Oldalainkat 848 vendég és 1 tag böngészi

  • Lajos

Sziasztok! Mint az a címből is kitűnik, úgy alakult, hogy a múlt hónap után most is két sci-fi témájú képregénnyel tudunk szolgálni nektek a hónap első szerdáján. Az első pedig rögtön az utóbbi hónapokban kicsit héttérbe szorult Csillagközi Romboló vonal folytatása, mégpedig a Kezdetek történetekből kezdünk bele a következő gyűjteményes kötetbe, ami a filmsorozatbeli rendíthetetlen vezető, Adama parancsnok történetével ismertet meg minket. A most következő történetben megismerhetitek az első küldetését, majd pedig a továbbiakban folyamatosan nyomon követhetitek az életét, az cylon támadásig.
A történetet pedig ismét csak Recsivel közösen szolgáltatjuk nektek, a borítónál pedig ezúttal BuB volt a segítségünkre.

bsg-hir

A mai második frissítés pedig nem más, mint egy jó kis Star Trek képregény. Ugyanis, ha már a Co-Mix honosító oldal olyan rendes volt, hogy átadta nekünk, akkor már igyekszünk is folyamatosan kirakni a Star Trek: Negyedik Év minisorozatot, szóval bár még csak nem is olyan régen raktuk ki az első részt, de már itt is a második. Amit pedig Recsi és Kendra kettőse hozott el nektek.

st-hir

A mai frissítés ennyi lenne. A véleményeket, észrevételeket természetesen most is a fórumba és az értékelő rendszerbe várjuk, illetve még annyi feladatom lenne, hogy felhívjam a figyelmetek az oldal bal oldalán látható új szavazásra!

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta