Ki van itt?

Oldalainkat 737 vendég és 1 tag böngészi

  • asoka133

Sziasztok!

f4-265-hirAz utóbbi időben eléggé kiszámíthatatlanul érkeznek a Fantasztikus Négyessel kapcsolatos frissítések, amik sajnos idén már így is maradnak, jövőre azonban már egy kicsit rendszerezetebben olvashatjátok a Marvel Első családjának kalandjait. De ennyire ne szaladjunk előre, nézzük inkáb a mai képregény:
Bár az Aranykorban gyakori volt, hogy egy füzetben kettő vagy több történet kapjon helyet, a Marvel fellendülésekor, de pláne a hetvenes-nyolcvanas években ez már csak a nagyméretű, többnyire valamilyen régi történetet újraközlő füzetekben vagy esetleg az évkönyvekben volt szokás, ezért is különleges a Fantasztikus Négyes 265. száma, melyben két, teljesen különálló sztorit olvashattok - igaz, erre volt már példa a női Fáklya, vagy a későbbi Nova első megjelenésekor itt.
Az első a Fantasztikus Négyes egyik régi ellenségének szemszögéből fogja bemutatni nekünk a Baxter-épület biztonsági rendszerének működését, avagy a házat, melyet Reed épített.
A második történetünk már jobban kapcsolódik a fősodorhoz. Ugyan a Bosszú ANgyalainak kúriáján nyitunk, hisz Reed, Ben és Johnny eltűnése után Sue és ALicia a kis Franklinnel együtt oda költöztek, az események azonban mégis ismét a Central parkra összpontosulnak. A veterán Marvel-olvasók már sejthetik, mit jelent ez, mint ahogy azt is, hogy ki lehet az a titokzatos alak, aki a füzet borítóján ejti ámulatba a csapattagokat.

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta