Ki van itt?

Oldalainkat 909 vendég és 0 tag böngészi

szupi-hirSziasztok! Nagy ez a mai, ugyanis több év és sok hányattatás után végre befejeződik egy régen elkezdett mini itt, a Hálózsákon. Egy olyan mini, amit még anno Szam kezdett el honosítani nektek és amit végül én és zozi fejeztünk be. Már majdnem egy éve, hogy a tavaly őszi börzén rábeszéltem zozit, hogy fordítsa ennek a mininek az utolsó két részét és akkor én majd beírom őket. És ha valaki még mindig nem tudná, akkor a Superman: Rejtett Személyiség című mini, negyedik részéről beszélek épp, amit a mai frissítésben nyújtok át nektek.
A történetről nehéz igazán mit mondani, hiszen bár maga az egész mini egy alternatív történetnek tekinthető, de ez az utolsó rész még inkább egy amolyan „Mi lenne ha…” típusú történet, hiszen eddig nem igazán volt olyan Superman történet, ami azzal foglalkozott, hogy vajon milyen lenne Clark élete, ha családja, gyerekei lennének. És vajon mi lenne ezekkel a gyerekekkel, ha felnőnének? Folytatnák apjuk örökségét és ők is a világ megmentésére áldoznák az életüket? Nos ezen kérdéseket boncolgatja a most következő képregényünk, amihez ezúton is jó szórakozást kívánunk nektek!

De ezzel a mai frissítésnek még nincs vége! A múlt hónapban ugyanis elmaradtak gyerekrészlegünk állandó szereplői, a Mini Titánok, szóval a mai frissítésben nekik is szorítottam egy helyet, hogy az ő történetük is folytatódhasson a 9. számmal. És ez a szám bizony elég érdekes lesz, ugyanis jönnek a DC Majmok. De kik, hogy kik és pontosan miért is ekkor jelentek meg, az már bizony a Marvellel vanm összefüggésben, és ha valakit érdekel a dolog, akkor a fórumon erre, illetve más kérdésekre is szívesen válaszolok.

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta