Ki van itt?

Oldalainkat 983 vendég és 0 tag böngészi

mtu-144-hir

A mai frissítésünk nem más, mint az egyik új tagunk, gorgiasz egyik korai beírása. Ebből gondolom már sejthető, hogy nem egy mai darab. Hogy miért csak most kerül ki? Az igazat megvallva nehéz lenne erre válaszolni, talán az áll a legközelebb az igazsághoz, hogy eleve egy olyan sorozatról van szó, ami nagyon sokadlagos csak az oldalon, így valahogy mindig, amikor a kikerüléséről volt szó az elmúlt fél évben, valami állandóan közbejött. Most viszont végre bemutathatjuk nektek a Marvel Team-Up 144. számát, melyben Pókember a fehérbe öltözött éjszakai igazságosztóval, Holdlovaggal fog össze, mégpedig azért, hogy egy igen nagy zűrből húzzák ki Kis-Kínát, vagyis New York kínai negyedét, amit a totális utcai háborúk kirobbanása fenyeget, miután a negyed felett uralkodó triád vezére távozik az élők sorából, és halála után rögtön felbukkan egy kevésbé ismert Marvel-gonosz, a Fehér Sárkány, hogy a klánja segítségével átvegye az uralmat. Ebbe csöppen bele egy régi ígérete folytán Holdlovag, és főnöke, J. Jonah Jameson megbízásából Peter Parker is. Bár a képregény a nyolcvanas évek közepén készült még, amikor Jim Shooter hatalma megingathatatlannak tűnt a cégben, a történetben mégis van kaland, nyomozás, visszaemlékezés és akció rendesen, az alkotók igyekeztek mindent belezsúfolni, amitől egy egy részes történet izgalmas lehet.

strigoi-6-hirDe itt még nincs vége...
A HálóZsákon található egy Fan Art nevezetű részleg is, ahová hazai amatőr rajzolók alkotásait szoktuk néha-néha kitenni. A részleget az utóbbi időben Todd nevű felhasználónk tartja még életben, aki nálunk jelentette meg (remélhetőleg csak elsőként) Strigoi c. horrortörténetét, melynek ma elérkeztünk a hatodik és egyben befejező részéhez. És mivel a képregényben elég sok az erőszak, és annak elég képies ábrázolása, így tobábbra is csak a felnőtt olvasóknak ajánljuk.
És hogy még mindig ne hagyjuk abba, a fentebb linkelt Team-Uphoz hasonlóan van itt még egy képregényünk, ami régóta porosodik a szerveren, és ami szintén Todd alkotása. A nyolc oldalas kis történet az Apokalipszis lovasai címre hallgat, és az Avana Egyesület sci-fi pályázatása készült. A történet egy jó sci-fihez mérten az emberség kérdését feszegeti, és mindezt persze a címhez méltóan egy posztapokaliptikus jövőben teszi. Jó szórakozást kívánunk mindkettőhöz, és ezúttal én is felhívnám mindenki figyelmét az értékelő rendszer használatára, elvégre most az alkotó közvetlenül láthatja, milyen véleménnyel vagytok a műveiről.

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta