Ki van itt?

Oldalainkat 828 vendég és 1 tag böngészi

  • janoshman

ronan-hir-02Sziasztok! Vasárnap van, szóval tovább folytatódik a Megsemmisülés, és azon belül is a Ronan mini 2. részét hoztam most el nektek.
És bizony bonyolódnak a dolgok. A Kree telepeseket a rejtélyes  Gráciák támadják meg és Ronannak nincs más választása, meg kell védelmeznie népét, akik Gamora terveinek útjában állnak. Ráadásul Gamora olyas valakinek is otthont ad, akivel Ronan nagyon szeretne elbeszélgetni. De ha ez nem lenne elég, akkor feltűnik a színen egy régi ismerős is, a Fantasztikus Négyesből már korábban megismert Devos, a Pusztító személyében, aki persze ismét az agresszív fajokat szeretné kiirtani az univerzumból. És, hogy a kavarodás teljesen legyen, végre feltűnik a színen az Annihilációs hullám is, akik pont hőseink és gaztevőink felé haladnak, de ezek a hősök és gaztevők még csak nem is sejtik, hogy igazából mindegyiküket csak kihasználja és dróton rángatja valaki.
A beírás pedig továbbra is Wearwolfff munkája és persze továbbra is nagyon szívesen várunk bármilyen véleményt a fórumba.

És akkor még egy közérdekű információ a mai napra. A mostani kis felmérésünk, nevezetesen, hogy kiderítsük milyen korosztályból olvasnak minket a legtöbben igencsak sikeresnek volt mondható. Éppen ezért tovább folytatjuk a kis statisztikai adatok gyűjtését és az új szavazásunkban arra vagyunk kíváncsiak, vajon a férfi vagy nő nemű olvasóink vannak-e többségben az oldalon. 
 

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta