Ki van itt?

Oldalainkat 659 vendég és 0 tag böngészi

Sziasztok! A mai napon végére érünk az utolsónak, a Megsemmisülést felvezető minik sorában. Ebből már talán sokan sejtitek, hogy a Ronan befejező, azaz 04. száma következik most, amiben végre összeérnek a szálak. Az Annihilációs hullám Glorian energiáját követve eljut Gothab-Omegára és nincs mese a korábbi ellenségeknek, a hősöknek és a gazfickóknak most együtt kell működniük, ha túl akarják élni, és épségben el akarják hagyni a bolygót. De azt se feledjük el, hogy Ronannak még mindig van elintézni valója a Gamora egyik csatlósával, hiszen még mindig nem tudja, hogy ki mocskolta be a becsületét és ki miatt száműzték őt a birodalomból…
Készüljetek fel hát egy utolsó, mindent elsöprő csatára, aminek a prezentálásban most is Wearwolfff volt a segítségemre és ha végeztetek, akkor továbbra is vár titeket a fórum és továbbra is buzdítok mindenkit az értékelő rendszer használatára!

ronan-04-hir

És egyúttal én búcsúzom is tőletek! Az én szerepem itt véget ért a sztoriban, megcselekedtem, amit megkövetelt tőlem a haza, és az elkövetkező 8 hétben már talgaby fogja prezentálni nektek a főminit és az egész sztori levezetését!

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta