Ki van itt?

Oldalainkat 858 vendég és 0 tag böngészi

Sziasztok!

A tegnap Marvel frissítés után most a másik nagy kiadó, a DC egyik képregényével frissítünk. Még pedig nem más folytatódik most, mint a Világ Legjobbjai című történet, a Superman/Batman 05. számában! Mint arra remélem emlékeztek, az előző rész végén Supermant és Batmant legyőzte Shazam és Sólyomember és most Luthor a Fehér Házban tartja őket fogva. Csak éppen azzal nem számolt, hogy mindkettőjüknek rengeteg barátja/harcostársa van, akik most mind őket igyekeznek kiszabadítani. Szóval Luthornak szembe kell néznie a Superboy, Kripto, Robin, Batgirl, Vadásznő és még több más hős alkotta csapattal, azonban nem csak a két legenda segédei, de Luthor is tartogat még néhány meglepetést a váratlan látogatóknak…
A honosítást Nessus és Tomiva készítette el nektek, a digitális feljavítás és a borító pedig továbbra is BuB érdeme, a véleményeket, észrevételeket pedig továbbra is a fórumba és az értékelő rendszerbe várjuk.
Valamit egy kis szolgálati közlemény a végére: aki volt a börzén, az szánjon rá pár másodpercet és oldalt, a szavazásban fejtse ki nekünk, hogy milyen volt, hogy érezte magát, stb.

sup-bat-hir

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta