Ki van itt?

Oldalainkat 633 vendég és 0 tag böngészi

Sziasztok!

Új minibe kezdünk ma, ami kis szerencsével még az év hátralévő negyedében teljesen ki is fog kerülni. A Marvel egyik kisebb és elfeledettebb történetéről van szó, amit az Adventures-címekből is ismerős Fred van Lente jegyzett, ám a Szuperbűnözők csapata: M.O.D.O.K. 11-e címre hallgató öt részesünk nagyon is a 616-os világban játszódik, még ha az első szám nem is igazán érzékelteti ezt.
De hogy minek kell M.O.D.O.K.-nak, ennek a csodálatosan lefordíthatatlan betűszavas névvel bíró nagyfejű őrültnek ennyi ember? És különösen a kéznél lévő szuperbűnözők listájának leges-leges-leges-legaljáról? Természetesen mindössze arra, hogy ellopja a világ leghatalmasabb energiaforrását egy olyan erődből, ahová képtelenség betörni, vagy ha mégis, akkor élve kijutni. Ám előtte még a csapathoz nem ártanak tagok sem, így rögtön kezdésnek körbejárjuk a leendő mesterbűnözőket. Ha esetleg némelyek nem lesznek ismerősek... az nem a véletlen műve. A csapatot kizárólag a legjelentéktelenebb Marvel-bűnözőkből válogatták össze, akik jó része ráadásul évek múltán itt szerepelt csak először. És hogy egy rakás Zzs-kategóriás alaknak mi esélye van egy ilyen melóra? A további részekben majd kiderül.
A nagy tempóban készült honosításért nagy hála gorgiasznak a beírási és a már lassan tiszteletbeli tagnak számító BuB-nak a borító munkálataiért.

modok-1-hir

Megjegyzés: A mini a Polgárháború (Civil War) és a Hulk háborúja (World War Hulk) eseményei után játszódik. Ennek ellenére viszont semmit, de abszolút semmit nem fog elárulni egyik nagy crossover tartalmából és következményeiből sem, így aki esetleg érzékeny lenne a spoilerekre, az is nyugodtan olvashatja. (Meg ha ez nem így lenne, nem is rakhatnánk ki...)

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta