Ki van itt?

Oldalainkat 923 vendég és 1 tag böngészi

  • SwireePaw
annihilation-2-hirAz egyetlen megmaradt Nova, Richard Ryder és az alatta szolgáló egyesített anyagi univerzumi haderők hiába állították meg az előző részben Annihilus seregét, az elfogott parancsnokuktól megtudták, hogy az ellenségnek sikerült foglyul ejtenie Galactust és az Ezüst Utazót, hogy felhasználják őket univerzumhódító terveikben. És az se javít a helyzetükön, hogy Ronan és a kree hadvezérek a legkevésbé sem jönnek ki egymással, ami könnyen szakadással veszélyeztetheti az éppen csak egységesnek mondható frontot.
Mivel azonban a baj úgy szép, ha csőstül jön, felbukkan egy rég látott szereplő is Marvel kapitány személyében, aki azért utazott fáradtan és sebesülten a táborba, hogy megkeresse Draxot és figyelmeztesse, hogy Thanos elrabolta Drax lányát és a kapitány szerelmét, Holdsárkányt.
De még mindig nincs vége, mert befut a történetbe még két korábbi felvezető mini történetszála is, hogy a már amúgy is pattanásig feszült helyzetet a lehető legteljesebb mértékben a feje tetejére állítsák. Szóval lesz itt izgalom nagy csata nélkül is, és ez még mindig csak a második füzet a hatból, amit persze megint csak Sepi írt be nektek.

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta