Ki van itt?

Oldalainkat 1182 vendég és 1 tag böngészi

  • Mohi01

f4-hirÜdvözletem mindenkinek! Itt a hónap utolsó szerdája, amire két képregény hoztam most nektek. Első körben a Marvel fanoknak szeretnék kedvezni, de nem Hulk képregénnyel (tényleg, ebben a hónapban nem is raktam ki Hulkot…ezt a jövő hónapban korrigálnom kell majd!), hanem a DeFalco-féle Fantasztikus Négyes vonalat folytatjuk, mégpedig a 374. számmal, ami az utolsó felvonása ama felvezető történeteknek, amelyek december végén, a 375. számban fognak majd kicsúcsosodni. De ne szaladjunk ennyire előre, egyelőre még a mostani számra koncentráljunk, ahol olyan csatának lehettek szemtanúi, amit minden igazi F4 hívőnek látnia kell: a Fantasztikus Négyes, az Új Fantasztikus Négyes (Pókember, Hulk, Szellemlovas, Rozsomák) ellen! És bizony itt nem csak a szokásos enyhe csetepatéról lesz szó, egyes embereknek nagyon is komoly következményei lesznek eme harcnak…
A honosítást most Gorgiasszal közösen készítettük el nektek!storming-paradise-hir

De ha túl vagytok a Fantasztikus Négyesen, akkor se menjetek sehová, mert jön a következő képregény, nevezetesen a Viharos Édenkert 02. száma! Bizony, ahogy ígértem, minden hónapban igyekszem egy Chuck Dixon által írt képregényt is kirakni és most az augusztusban megkezdett minin van a sor. Ahol szintén nagyon is komolyra fordulnak a dolgok, hiszen az előző, felvezető szám után most elkezdődik a partraszállás és Japán megszállása Amerikai részről. De vajon készen állnak-e arra az amerikai katonák, ami Japánban várja őket? És vajon mit tervezhetnek azok a rejtélyes német tudósok, akiket az előző számban láthattunk? Nos, erre akkor kaphattok választ, ha elolvassátok a honosítást, aminek a borítóját BuB szolgáltatja nektek! És ne felejtsétel el, hogy ezt a képregényt tvoábbra sem ajánljuk 14 éven aluli olvasóinknak és az elolvasásához továbbra is regisztráció szükséges!

És mára ennyi. Jövő hónapban találkozunk, addig is bátorítanék mindenkit a fórum és az értékelő rendszer használatára is!

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta