Ki van itt?

Oldalainkat 1813 vendég és 0 tag böngészi

wow-hirSziasztok!

Mint azt legutóbb megígértem, ebben a hónapban nem csináltam sok mindent, csak ültem a babérjaimon. Na jó, csak tréfáltam. És hogy ezt valamivel alá is támasszam, íme a mai kínálat, amiben remélem azért mindenki talál magának kedvére valót:
Először is folytatódjon hát a Warhammer - A pusztítás koronája harmadik része, amelyben végre színre lép az a titokzatos erő, melytől Brecht a nekromanta úgy retteg. A sok jót nemígérő alak rövid erőfitogtatás után bizonyítja, hogy nem érdemes kikezdeni vele, bár hőseink természetesen fittyet hánynak eme tényre. De sebaj, kezdődhet a csata következő felfovonása, ahol is a Birodalom katonái, Sigmar hű népe szembenéz a halálontúli ellenfél, groteszk élőholt hadával. A küzdelem a pusztítás koronájáért tovább folytatódik!
A Warhammer féle hadakozás után másfajta vizekre evezve elhoztam nektek a Clive Barker regénye alapjánhirhivo-hir készült sorozatunk, a Hírvivő 12. egyben befejező kötetét, melyben hőseinknek nehéz kérdésre kell megtalálniuk a választ: Hogyan lehetne útját állni a közelgő világvégének? Az utolsó felfonásban a hősök és cselszövők életük legnehezebb csatáját vívják meg, s hogy lehet-e esélyük a világon túli borzalommal szemben? Nos az kiderül az utolsó részből.
Azoknak, akiknek nemigazán jönnek be a fentebb kínált borongósabb hangvételű történetek, sem kell feltétlenül csalódniuk a mai frissítésben, hisz hátra van még a mai nap utolsó tétele, a World of Warcraft 3. fejezete! Hőseink győzelmet arattak ugyan Dire Maul arénájában, de az örömük nem tartott soká, hisz Rehgar eladta Valerát Helkának, egy tauren gladiátor edzőnek, így az összeszokott trió tagjai most jóidőre elszakadnak egymástól. És hogy mit tartogat számotokra a mai fejezet? Nos, röviden összefoglalva, újabb látványos csatákat, spirituális utazásokat és egy kis mitológia órát... Valamint újabb homályos utalásokat Lo'ghos valódi kilétére, de poéngyilkos nem leszek, akit érdekel, olvassa el, és mindent megérthet.
A mai összeállítás minden darabját én készítettem el számotokra, beigli69 áldásos közreműködésével.
És ha valakit érdekel miért lett ilyen extra méretű a mai frissítés, nos a fórumon megtudhatja. ;)

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta