Ki van itt?

Oldalainkat 858 vendég és 0 tag böngészi

anihilation-4-hirTúljutottunk a Megsemmisülés főminijének felén, lássuk, mit tartogat nakünk a második fél nyitófüzete, melyet, akárcsak a múlt hetit, ismét gorgiasz írt be nekünk:
Nováék Szövetséges Frontja felbomlott, Ronan Kl'rttel együtt visszament a kree rendszerekbe, hogy megdöntse a Fiyero-ház uralmát, és a Föld védelmezőire sem számíthatnak a történettel éppen párhuzamosan futó Polgárháború eseményei miatt. Nova emiatt a lehető leglogikusabb lépést választja, és úgy dönt, egyedül néz szembe Annihilusszal és annak közvetlen védelmezőivel.
Közben az említett hadúr egyre türelmetlenebbül követeli Thanoson, hogy az gyűjtsön be neki anni kozmikus energiát, amennyi a terveihez elengedhetetlenül szükséges. Thanos magát Galactust fegyverként használva igyekszik teljesíteni a kérést, de közben nem hagyja nyugodni a gondolat, hogy mi foroghat valójában Annihilus fejében. Szerencséjére vele van egy kozmikus hatalommal bíró telepata is, akinek sikerül bekukkantania Annihilus fejébe, ám amit ott lát, az nincs Thanos ínyére. Mint ahogy az sem, hogy az első füzet végén magára maradt Drax továbbra is azt teszi, amihez a legjobban ért: pusztít. Jó sokat. És a pusztítása közben egyre jobban közeledik a végső céljához, az őrült titánihoz...

És mellé...
A szokásoshoz képest kicsit megcsúszva jön most a rovatom szokásos bővítése, a szeptemberi amerikai képregényeladásokról szóló rövid áttekintéssel. És persze nem maradhat el a Mortal Kombat történetének folytatása sem, ahol is főhősünk kissé mérges lesz segítőjére, cserébe viszont végre megtudjuk, miért is kellett egyáltalán elindulnia erre a több évtizedes kirándulásra. És még Édeniába is ellátogatunk az utolsó erekyléért.

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta