Ki van itt?

Oldalainkat 1032 vendég és 1 tag böngészi

  • SwireePaw
klingons-hirSziasztok! A fenti mondat egy kicsit saját értelmezése a legdicsőbb klingon, Kahless, a Felejthetetlen, csatakiáltásának, amely eredetileg úgy hangzik: „Jó nap ez a halálra”! És ebből a kis eszmefuttatásból már azt is sejthetitek, hogy a mai sci-fi szerdán ismét Star Trek képregények vannak soron, mégpedig részben az univerzum legharcosabb faja, a népszerű klingonok főszereplésével! Ugyanis pár hónapnyi szünet után új minisorozatot kezdünk most itt a Hálózsákon, ami nem más lesz, mint a Klingonok: A vér szava című mini, és ennek is az első részével ismerkedhettek most meg. És bizony barátkozzatok meg a gondolattal, hogy jövő évben a Csillagközi Romboló mellett a klingonok fogják majd a hátukon vinni a sci-fi szerdát és kéthavonta találkozhattok majd az újabb és újabb történeteikkel! Ráadásul most egy kis különlegességgel is szolgálunk az első rész mellé. Már biztos megszoktátok, hogy amikor csak lehet igyekszünk különleges honosításokkal is meglepni benneteket. Nos most sincs ez másként, ugyanis eme minisorozat első részéhez készült egy klingon nyelven (!) írt változat is, amit most szintén elérhetővé teszünk nektek, hátha valakit ez is érdekel…
Már csak az maradt hátra, hogy elmondjam, a magyar változatot szokás szerint Recsivel közösen készítettük, Galen pedig egy borítóval lepett meg minket, a klingon változaton pedig én végeztem el a megfelelő feljavítási munkákat, a borító pedig itt is Galen munkája vol!

A mai másik versenyzőnk pedig szintén egy új képregény, mégpedig a Negyedik Év minisorozat utolsó előtti, azaz 4. része. De senki ne aggódjon, lesznek még folytatásai a történetnek. De addig is itt van most egy teljesen új rész, amit anno nem láthattatok a Co-Mixon, az első három számmal ellentétben, és amiből bizony kiderül, hogy milyen lenne, lehetne a földi élet, ha a televíziós társaságok kaparintanák meg a hatalmat a világ fölött. És bár az Enterprise űrhajó nagyszerű legénysége most is komoly gondba kerül, de ne felejtsük el, hogy mindig ott van Kirk kapitány, hogy kihúzza őket a csávából!
A honosítást itt pedig Recsi és Kendra kettőse szolgáltatta nektek!

Nos, mára ennyi. Még annyit megjegyeznék, hogy ha megnézitek, a mai két képregényt egyaránt a zseniális írópáros, Scott és David Tipton jegyzi, akiket én nagyon kedvelek és a jelenkor legjobb Star Trek íróinak tartok. Ha esetleg ezzel kapcsolatban, vagy a képregények kapcsán bármiben kérdésetek, észrevételetek van, keressetek minket a fórumon és használjátok bátran az értékelő rendszert is! De most elég a szóból, irány csapra verni néhány hordó vérbort, és kezdődjék a dicsőséges olvasás! 

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta