Ki van itt?

Oldalainkat 1054 vendég és 0 tag böngészi

streetfighter-11-hirSziasztok!
Megkezdődött az utolsó felvonás is az UDON-féle Street Fighter első sorozatában., melynek honosításában ismét nagy szerepet vállalt a CO-Mix  háziasszonya, Kendra is.
Vega Las Vegas felé tart, hogy részt vegyen Ken és a menyasszonya esküvőjén, csakhogy a leendő ifjú pár még mit sem sejt a Shadaloo átmeneti vezetőjének szándékairól... közben Ryu is mindent megtesz, hogy időben átérjen a tengerentúlra barátja menyegzőjére, de persze ez nem akadályozza meg abban, hogy a vonaton ülve kicsit felidézze magában a múltat, onnan is azt a pillanatot, amikor megtanulta a játék talán legismertebb különleges mozdulatát a mesterétől. De Ryu sose volt az a merengő fajta, ezért a múltidézést hamar felváltja egy kissé sajátságos helyszínen tartott edzés tanítványa, Sakura társaságában.
A legtöbbet viszont most Cammyvel, az egykori Killer Bee-vel fogunk foglalkozni, aki jelenlegi munkája révén ismét találkozik Chun-Livel, akinek még a Shadaloo ügynökeként megölte az apját a főnöke utasítására. Chun-Li persze nem veszi jó néven Cammy jelenlétét, és hamarosan egy egész utcahosszra kiterjedő csajbunyó veszi kezdetét, aminek csak némi hideg fej és még hidegebb pisztolycső vet véget.

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta