Ki van itt?

Oldalainkat 861 vendég és 0 tag böngészi

Sziasztok!

hepiend-05Minden jó, ha jó a vége. Legalábbis így tartja a régi mondás. És ennek a szinonímáját viseli magán a Hepiend Magazin is, amelynek immár az ötödik száma került fel a HálóZsákra. Amint tudjátok, ebben a 90-es évek elején megjelent sorozatban a Marvel kiadó Conan, a barbár, és a Megtorló című képregényeiből közölt történeteket fekete-fehérben. Azokban az időkben ez nagyon nagy dolog volt hazánkban, hiszen akkor csak a Csodálatos Pókember hasábjain találkozhattunk Marvel karakterekkel. Ezen kívül csak az Alfa magazinban és a Képes Hepiendben lehetett felfedezni időnként a "csodák" világából származó hősökkel. Tehát valódi csemege volt ez a rajongók számára, hiszen kéthavonta olvashattuk ezeket a kalandokat. Most ti is átélhetitek ezt a nosztalgiát, ha elolvassátok ezt a képregényt.

HZs_1500_borito-berenyiEzen kívül van egy dolog, amivel már régóta adósok voltunk. Nevezetesen a HálóZsák 1500 című kiadványunkhoz meghirdetett borítókészítő pályázat eredményhirdetésével. Sajnos elég kevés pályamű érkezett be hozzánk, így az az ötlet, hogy ezeket egy külön albumba rendezzük, meghiúsult. Tehát ezeket a pályaműveket a válogatásunk végére tettük be. A legszebb pályaművet pedig Berényi Szabolcs nevű olvasónk küldte el nekünk. Ezúton is gratulálunk neki a gyönyörű borítóért, persze a többieknek is gratulálunk a munkájukhoz.

És a végére pedig egy másik szolgálati közlemény. Pénteken különleges frissítést tervezünk, ezért ajánljuk az olvasóknak, hogy péntek délután látogassák sűrűn az oldalt, mert olyan frissítést láthattok majd, amely eddig még nem volt a HálóZsákon.

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta