Ki van itt?

Oldalainkat 528 vendég és 0 tag böngészi

annihilation-6-hirÉs eljötta finálé. A nagy, végső összecsapás. A mindent eldöntő ütközet, melyben kiderül, vajon meg lehet-e állítani Annihilus eddig legyőzhetetlennek - habár elég nagy tömegben mészárolhatónak - bizonyuló seregét, mielőtt azok kiirtanak minden életet az univerzumból.
Persze a bevezető szöveg sokal izgalmasabb lenne, ha nem tudnánk, hogy a sztorinak van folytatása és egy teljes havi sorozat indult belőle a Nova v4 "személyében".
Ám ennek ellenére a Megsemmisülés fővonalának utolsó része és egyben a központi mini hatodik száma igenis tartogat meglepetéseket. Például, hogy az nagyon szép, hogy Galactus kiszabadult az Ezüst Utazóval együtt, csak van egy olyan apróság, hogy a nagy G az éhhalál küszöbén állt hetekig, és egy néhány száz millió fős csillagflotta kellős közepén ácsorog. A másik, hogy Annihilus önmagában nem egy közönséges ellenfél, a Kvantum Karperecekkel együtt pedig az amúgy sem elhanyagolható hatalma csak még tovább nőtt, és így akarja őt megállítani egy roppant elszánt, roppant bátor, roppant komoly öngyilkos hajlamokkal rendelkező, roppant őrült csapat. Akik roppant nagy bajba kerülnek a roppant megbízhatatlan, házi tákolású teleporterek miatt. Meg persze azért, mert sikerül az univerzum ismert történelmének legnagyobb űrcsatájának kellős közepébe ugraniuk, ami még a Nagy Űrálmoskönyv szerint is kifejezetten káros az egészségre.
Vagyis röviden lesz itt akció, rengeteg-rengeteg csata, lövöldözés, robbanás, bogárirtás, robbanás, verekedés, robbanás, végső, mindent eldöntő párbajok, és persze rengeteg látványos robbanás, hogy ezt ki ne felejtsem. Aminek a magyar változatát Sepi volt olyan kedves, és villámsebesen begépelte nektek.
Ó, és nem, a Megsemmisülésnek még nincs vége. Jövő héten jövünk az utóhatás első felével.

Mellé: Nyolcadik részéhez értünk a Mortal Kombat történetének, és ezzel együtt kezdetét veszi az MK: Deception fő részének elmesélése. A 8.1-es fejezet valószínűleg azok sámára is ismerős lehet, akik nem rendelkeznek konzolokkal sem, ugyanis ez a játék intrójának szöveges változata, melyben olvashatjuk, milyen hatást is váltott ki, amikor Onaga, aki az előző rész legvégén megszerezte a Kamidogukat, megjelent a Halálos Szövetség erődjében...

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta