Ki van itt?

Oldalainkat 602 vendég és 0 tag böngészi

hulk-380-hirSziasztok! Nem kell aggódni, a múlt hónaphoz hasonlóan, most nem maradunk Hulk frissítés nélkül, csak hát ember tervez, Isten végez alapon úgy jött össze, hogy most mind a két Hulk képregény egy napra esett. Szóval nézzük is, hogy mi jutott nekünk mára:

Első körben a klasszikusabb Hulk történeteket folytatjuk és nem is akármivel, hanem egy különlegességgel. Ugyanis még csak most sikerült megszereznem a Jenkins éra utolsó két, zárós számát, szóval mivel azok még nincsenek készen, ezért a mai frissítés első fele a Hihetetlen Hulk v2 380. száma lesz. Na és, hogy miért pont ez? A fiatalabb olvasók talán már nem tudják, de ez volt az a történet, ami anno a Spidertomról és a Chronopolisról is kimaradt, mondván nem Hulk történet, de én úgy gondoltam, hogy megcsinálom ezt nektek. Hogy miért? Mert az igaz, hogy nem Hulk történet, hanem Samson doki saját története, de azért mégiscsak a Hulkhoz van köze.! Bizony, az én névadóm történetével találkozhattok ma egy olyan történetben, ami bemutatja nekünk, hogy sokszor még egy zseniális pszichiáter is csak nagyon későn vesz észre dolgokat…
(mellesleg ez a szám anno egy minivel együtt ment volna ki, de most amolyan felvezetéssé lépett elő egy jövő évi mini sorozatunkhoz…)

A másik Hulk pedig mi lehetne más, ha nem a Marvel Kalandok Hulk soron következő, azaz 15. száma? Amiben pedig ma-hulk-15-hirvégre feltűnik egy régi, klasszikus Hulk ellenfél MArvel Kalandos formában is, és aki nem más, mint a Vezető! Bizony, Sterns bácsi ismét itt van, hogy az uralma alá hajtsa a világot, hiszen ki lehetne más a bolygó vezetője rajta kívül? Elvégre, a nevében is benne van, hogy neki kellene vezetnie az embereket. De vajon mi szól ehhez a Hulk és társai, Rick Jones és a Majom? Nos, ha tovább olvastok, kiderül…

Nos, azt hiszem mára elég lesz ennyi, talán ezzel is el lesztek egy darabig és persze most is nagyon szívesen várom az észrevételeket, véleményeket a fórumon és az értékelő rendszerben. 

 

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta