Hozzászólások

 • iktriad 2020.07.11. 03:45
  Nem hiába tartják az MTMTE-t a Transformers képregények csúcsának. James Roberts egyszerűen zseniális ...

  Bővebben...

   
 • zotyo_a_gazdasz 2020.07.10. 16:51
  Sziasztok! köszönöm szépen az új részt, már nagyon hiányzott :)

  Bővebben...

   
 • Portyázó 2020.07.10. 01:01
  Ezer köszönet a honosításért!! Számomra a legjobb sorozat most, ez a rész pedig különösen nagy volt!

  Bővebben...

   
 • roberto 2020.07.09. 23:43
  Tyrest-nek aztán elmentek otthonról.. Magnuszról nem is gondoltam volna, hogy nem egy konkrét robotot ...

  Bővebben...

   
 • Bran Galed 2020.07.09. 15:05
  Jó látni hogy egy sorozat meg akarja törni a régi sémát ( autobot vs álca) !

  Bővebben...

Ki van itt?

Oldalainkat 664 vendég és 2 tag böngészi

 • Mohi01
 • zero08

tarot-36-hirPokolbéli egy utunk lesz ma este, ugyanis epilógusához ért az Árnyboszorka című történetünk, ám a főhős most nem a címszereplőnk lesz, hanem Jon, a temetőőr. Az előző rész végén láthattuk, amint Azure egyik csatlósa, a Jon temetőjét megtámadó lich, mikor sikerült visszaűzni őt abba a sötét mélységbe, ahonnan érkezett, mielőtt végkeg eltűnt volna, még magával rántotta Kriptacsajt is a mélybe. Jon viszont nem volt hajlandó hagyni egykori barátnője szellemét az élőhalott mágus karmai között sínylődni, ezért utánavetette magát.
A mostani, 36. rész ismét egy olyan szám, amiben egész oldalas képek illusztrálják az oldalt futó szöveget. És a történetünk nem is igazán a lány szellemének megmentéséről szól, hanem arról, hogy mire lehet vajon képes a hit. Hogy mi maga a pokol és miért létezik valójában, sőt, hogy egyáltalán tényleg létezik-e, vagy csak mi félünk annyira tőle, hogy maga ez a rettegés kelti életre. Nem tudhatjuk, mi vár ránk a halál után, de vajon az, hogy mit hiszünk róla, tényleg olyan fontos-e?
Ezekre a kérdésekre pesze nem lehet választ adni, de sokan megprónálták már. Sepi és az én tolmácsolásomban most elolvashatjátok, Jim Balent és a felesége hogyan vélekednek erről.

pentek13-08A frissítés második felében pedig újra elérhetőek lesznek a két héttel ezelőtti Péntek 13 képregények. Azok kedvéért akik lemaradtak arról az ominózus frissítésről, pár szót említenék róla. Ugyanis két héttel ezelőtt, nevezetesen péntek 13.-án egy új frissítéssel próbálkoztunk. Aznap hét képregény került fel a HálóZsákra, de mindegyik mindössze csak egy óráig volt elérhető, így ez a hét képregény egymást váltotta délután öt órától éjfélig. Tehát csak a kitartó és szemfüles olvasók láthatták őket. De persze azért nem vagyunk annyira gonoszak, hogy ezeket a képregényeket már soha se adjuk át nektek, így most ezen a napon kerítünk sort a végleges átadásra, és így végre azok is elolvashatják, akik akkor lemaradtak ezekről. Tessék felkészülni, mert Jason Vorhees szokás szerint senkit sem kímél, és itt a lista a képregényekről:

Péntek 13 - Gonosz Vidék 01
Péntek 13 - Gonosz Vidék 02
Péntek 13 - Hogyan Telt... 01
Péntek 13 - Hogyan Telt... 02
Jason X Különszám
Jason vs Jason X 01
Jason vs Jason X 02

insane13

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta