Ki van itt?

Oldalainkat 494 vendég és 0 tag böngészi

supergirl-09-hirSziasztok! Úgy döntöttem, hogy az év utolsó hónapjában, még legyen minden szerdán dupla frissítés. Ha már lassan itt a karácsony, legyen ez amolyan karácsony előtti ajándék, én pedig cserébe sok hozzászólásnak örülnék a fórumban, a képregényekkel kapcsolatban. Na és ezzel kapcsolatban még van egy rossz hírem is. Nevezetesen az, hogy sajnos ebben a hónapban már nem valószínű, hogy folytatódni fog a Viharos Édenkert, a 3. résszel. Sajnos nagyon lefoglal az év végi 3 nagy durranás, és ezért erre most nem jutott időm, de cserébe jövő februárban a most elmaradó részt is kirakom majd nektek a G.I. Joe mellé.
Na de előbb nézzük a mai adagot:

Első körben egy önhibámon kívül régen frissülő sorozat, a Mini Titánok 10. részét nyújtom most át nektek (de hála Istennek úgy tűnik a problémák megoldódnak). Ami mellesleg az én egyik kedvenc számom, és ami most két szereplőre, Supergirlre és Batgirlre fog koncentrálni. Bizony, a DC univerzum két oszlopos tagjára, akik bizony elkövetik azt a hibát, amit sok kisgyerek is: nem gondoskodnak megfelelően a kis kedvenceikről. Szóval, nosza, nincs más hátra, a két kis kedvenc útra kel, hogy számos kaland közepette megtalálják gazdáikat és végre megkapják tőlük a jól megérdemelt elemózsiát. És persze mindezt most is Gorgiasz és az én tolmácsolásomban olvashatjátok.

Aztán rögtön folytatjuk is a sort tovább Supergirllel, mégpedig a saját sorozatának a 9. számával. Bizony, ez a frissítés eléggé Supergirl központú lett, de sebaj. Ez a szám elvileg még a múlt hónapban került volna ki, de csúszott, mert megvártam, míg a NewGenen befejezik a Végtelen Válságot, mivel ez a történet, már számos ponton eléggé spoileres arra nézve. De most, hogy ott végeztek, mi is folytathatjuk tovább Kara történeteit, az egyik kedvenc részemmel, amiből megtudhatjuk, hogy bizony az Acéllány élete sem fenékig tejfel…
A honosítást persze itt is én műveltem nektek, de jó szokás szerint a borítóban és a címfeliratban BuB is segítségemre volt. Na de ezzel még nincs vége. Ebben az évben 8 számmal találkozhattatok Kara saját sorozatából és remélem, hogy sikerült megkedveltetnem veletek a DC univerzum eme szimpatikus ifjú hölgyét. Az ebben nyújtott segítségért nagyon hálás vagyok BuB-nak, beigli69-nek és Wearwolfffnak, akik sokszor segítettek ki borítókkal, vagy címfeliratokkal, ha arra volt szükség. Na meg persze nektek olvasóknak is, akik hónapról, hónapra olvastátok Kara kalandjait, és remélem, hogy jövőre is velem tartotok, de már nem itt! Ugyanis Kara költözik és remélhetőleg már januártól a NewGen oldalán olvashatjátok majd újabb és újabb kalandjait, de persze továbbra is az én tolmácsolásomban!

tiny-titans-10-hir

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta