Ki van itt?

Oldalainkat 589 vendég és 0 tag böngészi

spider-girl-51-hirVadonatúj kötet, vadonatúj rajzoló.
Így indul a harmadik Póklány-gyűjteményünk, ami a keresztségben a Kígyó Éve címet kapta. Hogy miért, arra majd négy szám múlva visszatérünk.
Egyelőre egy kellemes, nyugodt kis átvezető résszel indítunk, aminek legfőbb célja picit nyugodtabb vizekre evezni az eléggé eseménydús ötvenedik szám után. Póklány élete kissé rendeződött, két ellensége rács mögé került, sikerült elrendeznie egy nagyon-nagyon régi ügyet, viszont a legjobb barátnője kórházba került, és a Póklány-élet is kezdte megviselni már az idegeit. Ezért most hagyjuk is egy kicsit pihenni őt, a főszereplőnk ebben a részben egy teljesen közönséges gimis srác lesz, teljesen közönséges gondokkal, amiket egy teljesen közönséges levélben fog megírni és egyben elmesélni nekünk. Mielőtt azonban átmennénk Szívtipró gimibe vagy Dawsonba az összes haverjával együtt, felbukkan szerencsére majd a képen látható hölgyemény is, akinek a neve vagy Electra, vagy nem. Ő jelzi majd nekünk, hogy egy szuperhősös képregényben vagyunk, vagy mi a szösz. És ha valaki aggodalmaskodna, a rajzoló csak átmeneti, visszatérünk majd a klasszikusabb ábrázolásmódhoz is, a Póklány csak egyfajta próbafutam volt az akkoriban szárnyait bontogató UDON-nak, mielőtt komolyabb dolgokat bíztak volna rájuk.
A képregény digitális változatáért és beírásáért ismét csak Sepit illeti a köszönet.

És...
A Mortal Kombat története tovább halad rendíthetetlenül előre, és a mostani fejezet még a múlt hetinél is tartalmasabb, igaz, több szereplőt is mozgat. A színhely Édenia, a szereplőink szinte az összes onnan származó karakter, a bonyodalmat pedig megint csak Onaga adja a feltámasztott Kitana hercegnővel. Hogy pontosan mit és ez milyen változásokat okoz, a 8.5-ös fejezetben olvashatjátok.

És 2...
0906_alf03miniMár jó rég volt, hogy utoljára frissült a Matiné. Ma végre szakítottunk rá egy kis időt, és folytatódik az Angyali Levegőbőljött Fenegyerek, röviden ALF kalandja. És amire eddig várni kellett, Alf összecsap ősi ellenségével, a macskával. Már jó ideje feni rá a fogát, talán most végre sikerül elfogyasztania anélkül, hogy a család észrevenné.

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta