Ki van itt?

Oldalainkat 1064 vendég és 0 tag böngészi

sb-06-hirSziasztok! A héten kétszer is találkozhattok velem. Első körben ma, aztán holnap, és ezen a két napon három történetnek/sorozatnak is a végére érünk. Első körben ma a Superman/Batman 06. száma, azaz a Világ Legjobbjai című történet lezárása van soron, amiben végre megtörténik a végkifejlet és megtudjuk azt is, hogy mi lesz Luthor elnök sorsa. A honosítást most is a Charax stábjának az érdeme (azaz Bocié és Spurié), a feljavítás és a borító pedig BuB kezét dicséri!

Ami a folytatást illeti: a 07. számot már egy ideje megtalálhatjátok az oldalon, a 8-13. történeteket megvetitek és olvashatjátok magyarul, a Superman/Batman: Supergirl kötetben, míg a 19. részt is megtaláljátok az oldalon, a HZs Válogatásban, Supergirl 00. rész címen, illetve a 26-27. számokat szintén itt, az oldalon olvashatjátok. A továbbiakról pedig annyit, hogy jövőre még nem tervezem a sorozat folytatását, tartunk egy év szünetet, de utána minden bizonnyal folytatódik a sorozat, és ha minden a terveim szerint alakul, akkor akár az sem elképzelhetetlen, hogy 2011-ben havi két résszel örvendeztessem majd meg a rajongó tábort. Már perszem ha lesz rá igény…

Illetve még valami: a fórumban idén is elindítottunk egy szavazást, hogy mely új sorozatokat/miniket várjátok a legjobban, a jövőre indulók közül. Szavazni ezen a linken tudtok, kérlek titeket, tegyétek meg minnél többen, a téma első hozzászólásában ott van minden tudnivaló a szavazáshoz!

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta