Ki van itt?

Oldalainkat 922 vendég és 1 tag böngészi

  • acculse
ma-hulk-16-hirSziasztok! Nincs megállás, ha is két képregénnyel érkezem hozzátok, és mivel már a hónapban a szerdákon volt IDW, Dynamite, és DC képregény is, ezért pont itt az ideje, hogy a Marvel kiadó is képviseltesse magát. Méghozzá a Marvel Kalanduk Hulk utolsó, azaz 16. számával. Amiben még feltűnik egy klasszikus Hulk ellenfél, a Förtelem személyében, és amiben még utoljára olvashatjuk Rick Jones, a Majom és a Hulk vicces történeteit, BuB és az én tolmácsolásomban. De ne búsuljon senki, hiszen talán sokan ismeritek a mondást, hogy „meghalt a király, éljen a király” és bizony ez most is igaz, mert bár ennek a sorozatnak vége, de jövőre jönnek helyette az eddig időhiány miatt elhanyagolt minik és one-shotok (nem titok, első körben a Hulk: Pusztítás és a Sámson Doki minikre lehet számítani), szóval jövőre sem maradunk havi 2 Hulk nélkül, ennyit megígérhetek. 

A másik versenyzőnk pedig természetesen a Tini Titánok Gyerekjáték tpb, ami ma a végéhez ér, belekerül tt-07-hirugyanis az utolsó történet, a Tini Titánok v3 7. száma. Szóval, aki eddig azért nem olvasta el/töltötte le, mondván megvárja az egészet, most már az se fogja vissza magát! A történetről nem szeretnék sok mindent mondani, ez egy nyugis kis átvezető szám a következő sztorihoz, a Vértestvérekhez, amivel majd a jövő év második felében találkozhattok, ugyanis előbb az Egy Évvel Később tpb lesz soron. A honosítás pedig itt is az én munkám.
És akkor itt ragadnám meg az alkalmat, hogy megköszönjem mindazoknak a kitartást, akik velem tartottak eme közel 200 oldalas történet megismerése közben, még ha a fórumba vagy az értékelő rendszerben nem is jelezték, hogy elolvasták és persze köszönettel tartozom BuB-nak és Wearwolfff-nak is, akik a honosítások elkészítése során voltak a segítségemre. Remélhetőleg megkedveltétek az ifjú Titánok kalandjait és jövőre is velem tartotok az újabb és újabb kalandok felfedezése közben, de már nem itt! Ugyanis ez a sorozat is a NewGenen fog folytatódni, természetesen az én tolmácsolásomban, és nem csak ezzel, hanem két vadonatúj DC sorozattal is találkozhattok majd, amik remélhetőleg szintén elnyerik tetszéseteket.
Na meg ne felejtsétek el, hogy a szavazás továbbra is tart a fórumon arról, hogy melyik jövő évi sorozatot/minit várjátok a legjobban, a linkre kattintva a téma első hozzászólásából minden lényegeset megtudhattok, szóval csak szavazzatok bátran!

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta