Ki van itt?

Oldalainkat 1354 vendég és 0 tag böngészi

ann-heralds-2-hirNegyedszáz rész, közel fél év... ennyi kellett, de végül sikerült teljes egészében prezentálnunk a Marvel 2006-os nagy űreseményét nektek. A záróakkordok főszereplői természetesen most is Galactus hírnökei, mégpedig két olyan, aki a magyar olvasóknak már ismerősebb lehet.
Az első rögtön a Tűz Ura, aki nem tagadja meg heves természetét, és a saját kezébe veszi a dolgok intézését. Ugyanis ő nem elégedett meg a zónabeliek és a pozitív világ seregeinek vezetői között köttetett békeszerződéssel, ő azt szeretné, ha Annihilus seregének maradéka csatlakozna az urukhoz a túlvilágon. Így bolygóról bolygóra járja az elcsatolt területeket, hogy felkutassa a Hullám vezetőit, akik között szétosztották a kapott bolygókat. Az egyiküknél azonban váratlan vendégek bukkannak fel a történet során látott Centúriók személyében, akik szintén megelégelték, hogy a Negatív Zóna rendjének őrzése helyett elit gyilokosztagokként kezelték őket, és most az anyagi világban folytatják a rendrakást. Vagyis folytatnák, ha el tudnák magyarázni Pyreus Krilnek, hogy ők egy oldalon állnak, mielőtt ő grillpartit rendezne belőlük.
A második, vagy, ha úgy tetszik, a negyedik történet főszereplője pedig Galactus legismertebb szolgálója, Norin Radd, vagyis az Ezüst Utazó, aki a Megsemmisülés végén ismét hűséget fogadott egykori urának. Legelső feladata azonban nem az, hogy kutasson fel neki új vacsorának való bolygókat (lehetőleg valami könnyűt elsőre, semmi csípőset), hanem hogy intézkedjen a két idők előtti isten, Tenebrosus és Égisz ügyében, akik ugye még mindig szabadon kódorognak az univerzumban. És mivel a fórumon is felmerült párszor, hogy pontosan ki a csoda ez a két karakter és miért olyan nagy fenyegetések, hát most megtudjátok. Ugyanis akárcsak Csillagpor esetében, a történet ismét egy eredetsztorival indít, mégpedig az idők előtti istenek történetével, és azzal, hogy pontosan mi is történt köztük és Galactus között. És csak ezután szabadítjuk rá az Utazót a párosra, akinek ugyan csak az lenne a feladata, hogy szemmel tartsa őket, ő azonban végül csak csatába keveredik velük, aminek igencsak fájdalmas következményei lesznek... a számára.

A hét persze nem telhet el Mortal Kombat nélkül sem. A 8.6-os fejezetben igen nagy nevek kerülnek elő, ugyanis megismerhetjük Raiden és Liu Kang sorsát is a Deception eseményei alatt. Természetesen az ne zavarjon senkit, hogy előbbi a legelső fejezetünkben, utóbbi pedig még két résszel ezelőtt halt meg, ahogy majd ti is meglátjátok, a halál mint olyan a Mortal Kombat világában még lényegtelenebb esemény valaki életében, mint a képregényeknél.

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta