Ki van itt?

Oldalainkat 1163 vendég és 1 tag böngészi

  • SwireePaw

spider-ham-hirSziasztok! Most, hogy már talgaby kifrissítette magát, én következem, és a következő két napban én hozom nektek az olvasni valót, hogy aztán majd gaby-val együtt lepjünk meg titeket egy különlegességgel az év végén. Én már sajnos eléggé elfáradtam az év végére, és már a lendületem is kicsit elfogyott, szóval én már tpb-kel nem tudok szolgálni, de remélem azért tetszik majd a mai és a holnapi frissítés is nektek. Szóval vágjunk is bele:
Nem is olyan régen a 100. fordításom került ki az oldalra, ami egy Póksonka különszám volt. Nos, van szerencsém bejelenteni, hogy a nagy sikerre való tekintettel, ez nem csak egyszeri alkalom volt, és most átnyújtom nektek a Csodálatos Póksonka és egyéb történetek különszámot! Bizony, feltúrtam nektek a régi What the--? sorozatot, és az ebben a sorozatban található rövid, pár oldalas történeteket közül készítettem most el nektek kettőt ebbe aválogatásba, amibe bekerült két másfajta történet is, egy Batman paródia, és egy Star Trek paródia, amiből megtudhatjuk, milyen lenne, ha az Enterprise legénysége az X-men tagjaiból állna…
De természetesen a főszerep azért Peter Porkeré, azaz a Póksonkáé, akinek a történeteit én honosítottam most nektek, a szenzációs borítót pedig Sepi dobta össze. Az észrevételeket és a véleményeket pedig természetesen most a fórumba várjuk szeretettel!  
(és csak halkan jegyzem meg, hogy ha tetszik nektek és sok visszajelzés érkezik, akkor van még utánpótlás Póksonka fronton…)

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta