Ki van itt?

Oldalainkat 969 vendég és 1 tag böngészi

  • Mohi01

f4-375-hirSziasztok! Ugye, milyen gyorsan eltelt ez az egy hónap? Szerintem hipp-hopp elsuhant és már itt is vagyunk újra, megint jönnek a rendszeres frissítések, azonban tavalyhoz képest több változás is lesz, de erről tg már írt nektek, szóval ezt most ne részletezzük. Ami a saját, szerdai frissítéseimben beálló változtatásokat illeti, arról majd szerdán írok nektek, addig is türelem. Na, de ennyit a bevezető szövegről, és nézzük milyen képregényt hoztam nektek mára.
Mivel ugye elvileg ezentúl a hétfő az F4-nap ezért talán nem meglepő, hogy Fantasztikus Négyes-képregénnyel készültem, mégpedig a 375. számmal. Ez a szám volt az, ami decemberben a két ünnep között elmaradt, de most itt van, csupa-csupa vendégszereplővel (a teljesség igénye nélkül: Sharon Ventura, Lyja, Fekete Villám, Medúza, Fenegyerek és még sokan mások) és az alaposan felturbózott Fátum doktorral, és egy ádáz küzdelemmel a Szemlélő otthonában. És mindezt 39 oldalon, és ha még valakinek sem lenne elég, akkor a füzet végén egy váratlan látogató is tiszteletét teszi a Fantasztikusoknál!
Ja, és majd' elfelejtettem: a mai képregényt Sepivel közösen hoztuk el nektek, a borítóval pedig BuB segített ki minket. A véleményeket és az észrevételeket pedig a fórumba várjuk!

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta