Ki van itt?

Oldalainkat 544 vendég és 0 tag böngészi

Sziasztok!gears-of-war-01-hir

Ma egy új sorozatba vágunk bele, mégpedig a Gears of War - A Fogaskerekek első számával. Valószínűleg jópáran vannak köztetek olyanok, akik ismerik a történet alapjául szolgáló, világsikert aratott PC-s játékot.
A cselekmény egy Sera nevű világon játszódik, ahol tizennégy évvel korábban - az Érkezés Napján - felbukkant a föld alól egy addig ismeretlen idegen faj, a Sáska Horda, mely rövid időn belül kiírtotta az emberiség jelentős hányadát. A túlélők sziklaplatókon épült városaikba húzódtak vissza, védelmükről pedig a Szövetségi Kormányok Koalíciója által felállított Fogaskerék alakulatok gondoskodnak.
Történetünk egy hónappal azután veszi kezdetét, hogy az SzKK sikeresen csapást mért az egyik legjelentősebb ismert Sáskafészekre Timgadnál, Marcus Fenix és a Delta osztag közreműködése révén. Az osztag azóta felbomlott, a régi csapatból csupán az ex-fegyenc Fenix és régi barátja, Dominic Santiago maradt a Deltában, akiket két zöldfülűvel kiegészülve azért küldtek ki, hogy felkutassák a nyomtalanul eltűnt Echo osztagot. A felderítés azonban váratlan fordulatot vesz, és kezdetét veszi a kíméletlen vérfürdő...
A honosítást én végeztem, a grafikai részek pedig Predash segítségével készültek.
Akinek kérdése, észrevétele van, vagy csupán van kedve kötetlenül beszélgetni a történetről, azokat várom a fórum megfelelő topicjában.
Ja, és ha tetszett, ne felejtsétek el értékelni!

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta