Ki van itt?

Oldalainkat 941 vendég és 1 tag böngészi

  • Lajos

Sziasztok!

catwoman-65-hirA héten másodszorra és egyben utoljára jelentkezek, és akárcsak tegnap, most is egy tavalyi menetrendről lecsúszott képregényt hozok nektek, hogy végre lassan nekikezdhessek a 2010-re tervezettek kirakásának.
A mostani áldozatunk a Macskanő v3-as sorozatának 65. száma, a hógömbös sztori második fele. Ha nem emlékeztek, hogy mi volt eddig, nagyon röviden: Selina barátnőjét, Hollyt elfogta a rendőrség, Selina kiszabadította, és azért, hogy Kalkulátor törölje a rendőrségi adatbázisból Holly adatait, Selinának el kell hoznia Metropolisból, Luthor egykori cégházának szigorúan őrzött alagsorából egy hógömböt. A bejutás nem volt egyszerű, és amikor végre meg is találta a kiszemelt tárgyat, felbukkant maga Luthor is, hogy tájékoztassa, nem veszi szívesen, ha ki akarják rabolni.
Itt kapcsolódunk be most. Selina kénytelen szembenézni Luthorral, akiről hamar kiderül, hogy nem egészen az, akinek látszik, és ami még rosszabb, közel sem olyan egyszerű lerázni, mint Macskanő gondolja. Még a képen látható kisebb kaliberű kézifegyver is hatástalannak bizonyul, de szerencsére nincs minden remény veszve. Selina hamar feltalálja magát és az időplatformot, és ahogy majd a végén kiderül, egy mini termonukleáris töltet felrobbantása időnként az ember lányának legjobb barátja lehet a bajban.

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta