Ki van itt?

Oldalainkat 578 vendég és 0 tag böngészi

f4-554-hirEzzel a címmel indította jó két és fél éve Mark Milar az általa írt 18 füzetnyi Fantasztikus Négyes-szakasz kezdőtörténetét, szám szerint az 554. füzetet. A cím lehet, kicsit nagyzolós, de egyben emlékeztetni akar minket arra, hogy miért viselte nagyon sokáig az F4 a Világ legnagyszerűbb képregényfüzete logót a borítóin. A Marvel alapkövéről van szó, a csapatról, akik a saját univerzumukban is azokat a hősöket jelentik, akikhez más hősök fordulnak már akkor, amikor nagy a baj. És Millar feltett szándéka volt, hogy bebizonyítsa mindenkinek, méltók erre a szerepre. Hogy ez hogy sikerült neki, majd jövő év végén, amikor befejezzük az egészet, mindenki eldöntheti maga. Na de addig is...
A legelső füzetet rögtön a múltban indítjuk, amikor is egy kicsit a Vissza a jövőbe III egyik jelenetére hajazó módon hőseink végre visszakeverednek a saját idejükbe, hogy aztán egy meglehetősen szuperhősködésmentes napjukon kövessük végig őket. Bunyók nem lesznek, láthatjuk viszont, mivel tölti az idejét a harcok között Ben, Sue és Johnny, amire a sorozatban amúgy már nagyon rég nem került sor akkoriban. De természetesen a nyugalom sem tarthat örökké, befut Reed Richards egyik régi barátnője, hogy a segítségét kérje a Föld felépítésében. És hogy ez pontosan mit jelent... a füzetből megtudhatjátok.
És akkor ezzel együtt egyben számíthattok is arra, hogy innentől fogva (jövő januárt leszámítva) az elkövetkezendő 21 hónapban előreláthatólag minden harmadik hétfőn a Millar-Hitch szakasz füzeteivel illetve az ahhoz kapcsolódó Fantastic Force v2 minivel találkozhattok. Remélem, tetszeni fog majd nektek. És végezetül szeretnék itt is köszönetet mondani Sepinek, aki levadászta nekem a variáns borítókat ehhez a számhoz.

Plusz: Mivel hamarosan megjelenik a januári képregényeladási lista az USA képregényeiről, mielőtt annak nekiállnék, gyorsan összeszedtem, hogy alakult a tavalyi év a tengerentúlon a képregénykiadóknál. Ők se úszták meg a válságot, de annyira nem volt vészes a helyzet, hogy hirtelen attól kezdjünk el itthon félni, hogy drasztikusan megemelik a licencdíjakat, mint amikor a Marvel csőd szélére került és emiatt leállt itthon a TransFormers. A cikket természetesen a rovatomban találjátok.

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta