Ki van itt?

Oldalainkat 751 vendég és 0 tag böngészi

Sziasztok!

w40k-dc-01-hirIsmét vasárnap van, így megint én jelentkezem, méghozzá nem mással, mint a tavaly novemberben felvezetett új Warhammer 40000-sorozat első részével. A Kárhozat hadjárat első fejezetében visszatérünk a harcmezőre, méghozzá a Fekete Templomosok elit harcosainak oldalán, akik tovább vívják örökös hadjáratukat a Császár nevében.
Egy dolgot előre kell bocsátanom: a cselekmény először egy kissé kuszának tűnhet, de a végére minden történés a helyére kerül.
A képregény három főhős tetteit regéli el. Az egyikük a nulladik számban már megismert Gerhadt, aki csatatestvéreivel osztja tovább a Császár kegyelmét hadjáratról hadjáratra, miközben próbálja elkerülni, hogy képességei miatt a hiúság bűnébe essen. A második egy Raclaw nevű barbár, aki a Templomosok véráztatta arénáiban küzd azért, hogy méltónak bizonyuljon a neofíta rangra, és tanoncként a kápolna tagjává válhasson. A harmadik főhős egy Tankred nevű Rettenthetetlen, egy elesett hős, ki gépi páncélban nehéztüzérségi fegyverzettel küzd az eretnekség minden formája ellen.
Brutális, végtelen háború... Csata csatát követ eme történetben, megerősítve, amit már eddig is tudtunk: a negyvenedik évezred poklában nincs más, csak háború...

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta