Ki van itt?

Oldalainkat 863 vendég és 0 tag böngészi

f4-268-hirSúlyos tragédiával végződött a negyedik Johny Byrne-féle Fantasztikus Négyes-kötetünk, amikor is kiderült, hogy Reed és Sue második gyermeke halva született. Sue nem is képes még feldolgozni ezt, és Reedet is túlságosan lesújtja, hogy bármit is tegyen, viszont az élet ennek ellenére sem állhat meg. A csapatnak gondoskodnia kell a legújabb tagjukról, Jennifer Waltersről, vagy ismertebb nevén az Amazonról is, akit be kell vezetniük a világukba... és ezzel együtt az F4-olvasók világába is. Kapunk tehát egy rövidke áttekintést Amazon eredetéről, egy újabb túrát a Baxter-épületben, miközben kitérünk a különböző biztonsági intézkedésekre is, és végül benézünk a trófeagyűjteményhez, ahol egy igen ismerős relikviát találunk (segítség: a képen látható). Amely relikvia eléggé izgágának is bizonyul, annyira, hogy Amazon szó szerint padlót - vagyis utcát - fog a döbbenettől. Ám ez a rövidke közjáték mindössze arra szolgál majd, hogy felvezessük  a következő ellenfelünket, aki a Marvel Kalandok F4 olvasóinak ismerős lesz majd, most azonban megismerhetjük az eredetijét is... bár az már a következő számra fog tartozni.
A kötetek honosítása körüli tavaly kavalkád következtében a soron következő, vagyis az ötödik Byrne-könyv teljes magyar változata valójában még azelőtt készült, hogy gorgiasz feltűnt volna nálunk és kisegített volna a negyedik végén. Így a mostaninál az az eddigi példátlan eset áll majd elő, hogy személyemben egyetlen beírója volt egészen végig az eddigi cserebere helyett. Remélem, a különböző beírói stílusok váltogatása helyett így sikerül kicsit egységesebb képre hozni külcsínre is a kötetet.

És mellé: februárban végül elmaradt, most viszont ideje lenne már kitennem. A januári amerikai eladási lista rövid elemzéséről van szó, ami tartogat jó híreket és rosszakat is. A szokott helyen, a rovatomban megtaláljátok.

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta