Ki van itt?

Oldalainkat 1250 vendég és 0 tag böngészi

catwoman-v3-66-hirNem, nem a németek támadnak, és nem is mentünk vissza a XX. század első felébe, a fenti név a legújabb gothami szuperbűnözőhöz tartozik, aki igen sajátságos és roppant modern módon kívánja felhívni magára és az érkezésére a gothami polgárok figyelmét: egy netes tv-közvetítés keretében kíván élőben kivégezni egy kislányt, pusztán a hírnévszerzés célja végett. Aranyos, nemde?
Mivel Selina ekkor éppen a szokásos, hétköznapi gondjaival foglalkozott - mint hogy le kell menni tejért a boltba, elfogyott a wc-papír, egy Luthor-kiborg meg akarja ölni egy több száz méter mélyre ásott atombunkerben - így a helyettesére, Hollyra marad, hogy közbeavatkozzon, és felvilágosult, értelmes ember módján megértesse Blitzkrieggel, nem illik gyerekeket öldösni élő adásban a jó nézettségért, ez szigorúan a Big Brother dolga. Érveiként felsorakoztatja a gyermekjogi alaptételeket, a emberségesség fontosságát, és egy széklábat. Blitzkrieg erre csak egy kézbe épített lángszóróval tud felelni, a rendőrök pedig várják, hogy mikor mehetnek végre be a szakadó esőből (amiről szembe jut: beírók, ne akarjatok esős háttérbe rajzolt címfeliratokat retusálni... idegőrlő munka). És mindez még nem volna elég, befut egy bizonyos helikopterjárat is, ami néhány füzet óta közelít már az East Endhez. Ezek és mindez megtalálható a Macskanő mai, 66. számában.

És mellé...
Tegnap eladási listát frissítettünk, most Mortal Kombat-történetet. Igen, kicsit előbbre hoztam péntekről, mert az ottani frissítéshez nem igazán éreztem illőnek. Mára egy vadonatúj történetvonal van előirányozva, melyben belekezdünk az Armageddon, három részt, benne közel harminc fejezetet kitöltő, elég monumentális történetébe. A legelső, 9.1-es fejezetben azonban a múltba ugrunk vissza, még azokba az időkbe, amikor dúltak a Halálos Viadalok Édenia és a Külső Világ között. Megismerkedhetünk Édenia védőistenével, Argusszal, és azzal a jóslattal, ami aztán hamarosan elég sok bonyodalmat fog okozni a Kiválasztottaknak.

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta