Ki van itt?

Oldalainkat 917 vendég és 0 tag böngészi

bsg-adama-2-hirSziasztok!

Bár sámson doki bejelentette már, hogy felhagy (átmenetileg?) a honosítással, nem csak a NewGenen voltak még elfekvő készletben fordításai. Így a Battlestar Galactica rajongói (vannak itt ilyenek?) legnagyobb örömére folytatjuk a BSG Origins c. sorozatot, onnan is a második történetszál harmadik részével, és a puszta véletlen folytán pont egy szerdai napon, hogy nosztalgiázzunk egy kicsit a doki régi befészkelt helyével kapcsolatban a naptárban. És most jöjjön a mai rész tartalma, melyet illetően szó szerint idézném a füzet beíróját:
Ebben az epizódban még mélyebbre ásunk a kiégett William Adama parancsnok múltjában, kiderül, hogyan is találkozott későbbi első tisztjével, Saul Tigh-jal. A lányoknak is tartogatunk meglepetést: a szerelmi szálnak is adunk egy kicsit...
Tudom, kicsit túl részletes és túl sok poént lő le, de hát mi már ilyenek vagyunk. És mivel részemről halvány lila fogalmam sincs, mi történik a füzetben, így csak annyit tudok mondani, hogy bárki, aki érdeklődik a sci-fik, a BSG vagy csak úgy nagy átlagban a mai friss iránt, olvassa el, és bölcsebb lesz a szám tartalmát illetően.

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta