Ki van itt?

Oldalainkat 575 vendég és 2 tag böngészi

  • Dynerose
  • k@rcs1

hir-phantom-frew-1370Sziasztok!

E havi második Fantom-keddünkön folytatjuk a két héttel ezelőtt megkezdett történetünket, A koponyák titkát. Hogy mi is történt pontosan az első részben, megtalálhatjátok természetesen a HZs-n, nagyvonalakban azonban most feleleveníteném:
Fantom és Guran egy titokzatos, Nostradamustól származó jóslatra bukkan a Halálfejes barlangban, mely szerint a világ megmentése érdekében Fantomnak meg kell halnia. Eközben a Morristowni Múzeum egy eldugott részén Minerva Brooks egy különös kristálykoponyát talál, mely iránt már ezt megelőzően is élénken érdeklődött a Singh Testvériség. A tárgynak persze hamarosan nyoma veszik. Puszta véletlen folytán azonban Fantomunk birtokában van egy kísértetiesen hasonló koponya, mely segítségével csapdát állít a tolvajoknak. Ám ezúttal hősünk elszámolja magát, és valójában ő esik ősi ellensége, Dogai Singh csapdájába. A vén kalóz egy titokzatos megbízást tartogat a Vándorló Szellem számára, melyet, ha nem teljesít, Minerva Brooks búcsút inthet életének. Az pedig, hogy mi is ez a megbízás, most kiderül a második részből...
A történet persze az első részhez hasonlóan Claes Reimerthitől származik, az illusztrációkat viszont ezúttal egy McLeod nevű rajzoló jegyzi, aki amúgy ezen kívül nem sok történetben működött közre. Megjegyezném, hogy a naptár játékának köszönhetően márciusban lesz még egy harmadik Fantom frissítés is (két hét múlva), amikor is a történet végkifejletének lehetünk tanúi. Jó olvasást!

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta