Ki van itt?

Oldalainkat 727 vendég és 0 tag böngészi

Sziasztok!

Biztos feltünt nektek, hogy az elmúlt két napban nem frissítettünk. Ennek nem az volt az oka, hogy nem volt képregény, amit kirakhattunk volna, hanem mert kisebb átalakítás történt az oldalon. Nem olyan látványos, mint kb. egy évvel ezelőtt, da hasonlóan nagy. Ugyanis az oldalunk szervert cserélt. A régi szerverünk felett már igencsak elszaladt az idő, már ideje volt egy újabb, jobb szerverre költözni. És hát az ilyen átalakításoknak pont a frissítések esnek áldozatul, de ne búsúljatok, nemsokára bepótoljuk az elmaradásokat. Valamint itt is köszönetet mondunk TLoF-nak az előző és a mostani szerverért. És végül, de nem utolsósorban helyreállt a rend a domainünkkel is, tehát most már rendesen működnek a halozsak.hu-s linkek. De most már térjünk át a mai frissítésünkre.

ma-av-12Ma a Bosszú Angyalai rajongói örülhetnek ismét, mert végre valahára folytatódik a Marvel Kalandok Bosszú Angyalai a 12-es számmal. Ebben a történetben hatalmas veszedelem fenyegeti a Földet. Egy idegen lépett be a naprendszerünkbe, és puszta jelenléte is természeti katasztrófák sorát zúdítja a bolygóra és megdöbbent lakóira. Az Angyalok is tehetetlenek, hiszen akár egy sereggel is megküzdenének, de mit tehetnek egy egész bolygó ellen? Ja, hogy még nem mondtam?? A behatoló nem más, mint Ego, az élő bolygó. De vajon tényleg az emberiséget akarja elpusztítani? Vagy egészen más a szándéka?  Lehet, hogy Egónak hatalmas szíve van, és nem is olyan érzéketlen, mint hinnénk? Talán kiderül, hogy ő Ego, az érző bolygó? Mindez kiderül a mai képregényben, melyet Farek és Sepi prezentál nektek.

Végül pedig egy másik apróság, hogy az aloldal, a Sepi vs Ben Reilly Gallery is ismét elérhető, bár annak megváltozott a címe, mostantól sepi.halozsak.hu címen találjátok. Ott meg is nézhetitek a hétvégén megrendezésre került börzén készült fényképeket.

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta