Ki van itt?

Oldalainkat 1133 vendég és 1 tag böngészi

  • Anorien

Sok szempontból is különleges alkalom a mai. Először is, ha jól számoltam, ez a HZs történetének ötvenedik Fantom-frissítése (az egyoldalas Fantom-paródiát nem számítva), melynek kb. kétharmada még a Micho-éra termése, utóbbi 17 darabja viszont már az én nevemhez fűződik. Ez az 50 elég relatív szám. A Frew kiadó több mint 1500 számból álló sora (mely egyébként sok ismétlést is tartalmaz) mellett eltörpül ugyan, de ha azt vesszük alapul, hogy annak idején Magyarországon mindössze 25 szám jelent meg, akkor máris egész szép. Ha valaki netán nem tudná, az ötven képregény nagy része skandináv történetekből áll, viszont van közte jó néhány Moonstone, pár darab Falk-klasszikus, a háromrészes Marvel-mini, a DC négyrészes sorozata és olyan különlegesség is, mint a Fantom Zigomar ellen.

Aztán a másik jelentős dolog, hogy ezúttal  (és remélhetőleg ezentúl is így lesz) a borítót Galen készítette, akinek köszönhetően nem csak könnyebb így a dolgom, de hatalmas minőségbeli ugrás is bekövetkezett a borítót illetően.

Végül pedig pár szót azért ejtsünk magáról a képregényről is, nem meglepő módon A koponyák titkának harmadik része van soron. Lássuk, mi történt az eddigiekben! Miután Fantom besétált elsőszámú ellensége, Dogai Singh csapdájába, kénytelen volt engedni a Testvériség zsarolásának, miszerint hősünknek meg kell szereznie a harmadik kristálykoponyát, ha meg akarja menteni a fogságba esett Minerva Brooks életét. Fantom nehézségek árán teljesíti a feladatot, de a kalózok sorsára hagyják néhány golyóval a testében... Természetesen a befejező rész is Claes Reimerthi története, a rajzok pedig Paul Ryantől származnak. Jó szórakozást!

hir-phantom-frew-1371

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta