Ki van itt?

Oldalainkat 1245 vendég és 1 tag böngészi

  • reaper69

streetfighter-14-hirSziasztok!

Három és fél év... ennyi időbe telt, de sikerült. Még 2006 szeptemberében jelent meg a HálóZsákon a Street Fighter 00. száma, aminek a honosításában még olyan nevek vettek részt, mint Micho és Zaj, két, azóta már nyugdíjas éveit élvező alapító. A sorozat sok megpróbáltatáson esett át, míg végül sikerült a CO-Mix háziasszonya, Kendra személyében egy stabil feljavítóra szert tennie, hogy aztán végül kisebb-nagyobb kihagyások, bökkenők és lemaradások árán, de végre most befejeződhessen. Avagy hölgyeim és uraim, íme a Street Fighter első, Udon-féle sorozatának, befejező, 14. száma!
Az előző füzetben ugyebár ott maradtunk le, hogy Vega és Balrog betoppantak Ken eljegyzési bulijára pár haverjuk és néhány bokszer társaságában, ám a bulizással kapcsolatos elképzeléseikkel Ken, Ryu, Sakura és Guile nem igazán értettek egyet. A nézeteltérés tovább folytatódik, és bizony Ken számára elég éles fordulatot vesznek a közelgő események, de legalább Sakura kiróbbanó formába kerül - lásd a mellékelt képet.
A füzettel végre letudjuk a Street Fighter Alpha-trilógia, az első Street Fighter (bármilyen hihetetlen, az is létezett, nem az SFII-vel indult a sorozat, bár játékként a Street Fighter I finoman szólva se volt túl emlékezetes...) és az SFII bevezető eseményeinek képregény-adaptációját, hogy a jövő hónaptól nekikezdhessünk az SFII-játék történeti felvezetése második felének az elmés módon Street Fighter II-nek elkeresztelt sorozatban, amely egy egyelőre meglepetésminivel együtt a következő elég sok hónap második péntekenek frissítésével lesz egyenlő. Úgyhogy öveket becsatolni, Dan-kódot beütni, Hadouken-mozdulatot memorizálni, és nyomás!

Plusz!
Ha már bunyózunk, akkor ne hagyjuk itt abba. Péntek lévén ideje folytatni a Mortal Kombat történetét is a 9.5-ös fejezettel, ahol a fülledt dzsungel után a jeges Szibériában találjuk főhősünket, Tavent, akinek igen kisebb kellemetlenséget okozó nindzsagondjai támadnak anyja egykori földi birodalmi templomának közelében. És ne feledjétek: két hét múlva Mortal-manna fog hullni a kibertérből.

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta