Ki van itt?

Oldalainkat 1492 vendég és 1 tag böngészi

  • Acclamator

Sziasztok!

tf-all-hail13Bár a 12. résszel a múlt hónapban a fősztori befejeződött, az IDW Kiadó Dicsőség Megatronnak című sorozatának és - egy Marvel-füzetből vett idézettel élve - a Transformerek történetének még nincs vége. Az elkövetkező négy részben mindig két rövidebb történettel fogtok találkozni, amelyek az egyes szereplők Dicsőség Megatronnak előtti, illetve azt követő életét hivatottak bemutatni. Ezek részben betömnek olyan lyukakat az eddigi cselekményben, aminek részleteire nem derült fény, részben pedig tovább viszik a történetet egy négy hónap múlva induló, új "ongoing", azaz folyamatosan megjelenő sorozat felé. Ennek a sorozatnak az új dizájnjából nyújt némi ízelítőt a hosszas kihagyás után visszatérő rajzoló, Don Figueroa, egy Simon Furman által írt kis történetben, ami Optimusz és Acélfej közti, olykor ellentmondásos viszonyból mutat meg valamit. A füzet másik epizódja Üstökös vívódásaiba enged betekintést, aki már nem annyira védelmezője Megatronnak, mint az előző részben volt, viszont nem is teljesen az az önző áruló, akinek megismertük. Most viszont olyan hatalom birtokába került, ami még nagy veszélybe sodorhatja az univerzumot. A részletek a tyranttal készített honosításból derülnek ki.

alf-hir-kicsiDe ezzel még nem ért véget a mai frissítés, mert még két kis apróságot is tartogatunk a számotokra. Az első, hogy végre eljutottunk odáig, hogy frissítsük a matinét. Így végre folytatódnak az apró, szőrös idegen, ALF kalandjai. És számíthatunk rá, hogy ebben az epizódban is sok kalamajkát fog okozni a Melmekről származó éhenkórász.

A másik extrát a mai napra Ben Reilly prezentálja nektek, aki folytatta a Hzs Tudástár bővítését, és ezúttal a S.H.I.E.L.D. történetének leírásával örvendezteti meg azokat, akik szeretnék a Marvel-univerzumot kicsit bővebben megismerni. Értékeljétek, ha elolvastátok, és mondjatok nyugodtan véleményt a leírásról a fórumon is, hiszen most is alaposan kitett vele magáért.

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta