Ki van itt?

Oldalainkat 1676 vendég és 0 tag böngészi

Sziasztok!
 

wow-07-hir

Az egyik múlt heti frissítés során Kit említette meg, hogy az aznapi füzet a Fantom-sorozat ötvenedik darabja volt. Akkor ütött szöget a fejembe, hogy vajon én összesen hány füzetet honosítottam idáig a HálóZsákra? Utánaszámoltam, és meglepődve jöttem rá, hogy negyvennyolcat. Azóta kikerült még egy, és ezzel a maival pedig elértem az ötvenes számot. Tudom, ez nektek semmit sem jelent, no meg hol vagyok én még a többiekhez képest, de nekem ez akkor is egy komoly dolog. Már majdnem három éve vagyok részese az oldal munkájának, és csak ennyit lendítettem rajta... :) Ez van. Mindenesetre kösz, hogy bekerülhettem, valamint az eddig kapott rengeteg segítséget is, és kösz mindenkinek, akinek ez idő alatt volt türelme figyelemmel kísérni enyhén szólva is csapongó jelentkezéseimet. Na ennyit a jubileumomról, ígérem, legközelebb csak a századiknál lesz ilyen bevezető (már ha észreveszem egyáltalán... :) )
 
De hogy rátérjek a mai témára: World of Warcraft hetedik fejezet. Legutóbb Jaina és Aegwinn segítségével Lo'gosh  - vagy Varian? - végre szembesült a ténnyel, hogy ki is lehet ő valójában, de mivel még semmi sem biztos, most épp a Keleti Királyságok felé hajózik két elmaradhatatlan útitársával, Valeerával és Brollal, hogy bizonyosságot szerezzen azt illetően, valóban ő lenne Viharvárad elveszett királya, vagy ez az egész csak egy tévedés? Ám a nyugalmasnak tűnő hajóútat nemcsak az óceánon tomboló viharok veszélyeztetik, hanem egy, még az ősidőkben kárhozatra ítéltetett faj, a nágák néhány képviselője is.
 
És aki esetleg nincs tisztában azzal, hogy kik is ezek a vízalatti szörnyetegek, nos azoknak ajánlom figyelmébe a ma is frissülő rovatomat, melynek legutóbbi részében szó esett a Nágák eredetéről is, a mai pedig a Világfáról, a Smaragd Álomról, a nemeselfek száműzetéséről és az Őrszemek rendjének születéséről regél majd...
 
A honosítást én (Aldarion), a grafikai munkákat pedig beigli69 és Predash végezte. Ha tetszett a mai fejezet akkor tiszteljetek meg bennünket annyival, hogy a szokott módokon értékelitek munkánkat. Köszi!
 

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta