Ki van itt?

Oldalainkat 1233 vendég és 1 tag böngészi

  • k@rcs1

f4-556-hirSziasztok!

Apró technikai malőr (elvesztettem a szerverről, és fogalmam sincs, hol lehet a gépemen) miatt felcseréljük az e heti és a jövő heti F4-eket, így ma a Millar-Hitch-éra következő darabjával, az 556. számmal folytatjuk hetente jelentkező Fantasztikus Négyes-rovatunkat.
K.A.P.I. elszabadult Alaszkában, aminek rögtön a füzet legelején kirobbanó következményei vannak az amerikai légierő ottani bázisára nézve. Túlméretezett bolygóvédelmezőnk azonban itt nem áll meg, és miután sorra fedezi fel a rendszereit és azok működési elvét, egyre sebesebb iramban kezdi permanensen  leszerelni a világ hadseregeit. Közben az amerikaiak sem tétlenkednek, és megpróbálják összekürtölni az ország szuperképességű lakosságát egy össznépi robotbontásra, azonban egy nemzeti színűre festett gép még őket is akkora ámulatra készteti, hogy kénytelenné válnak az állukat a földön keresni. Más testrészeikkel együtt.
A világ legnagyszerűbb szuperhőscsapata (nem, nem a Bosszú Angyalai, ők rég nem azok, és nem is a JLA, az egy másik univerzum) persze ezt nem hagyja annyiban, és a jeges pusztákon ők is szembeszállnak K.A.P.I.-val, ám Alyssa Moy mechanikus csendőre a jelek szerint alaposabban lett összehegesztve, mint azt a saját készítője hitte volna...

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta