Ki van itt?

Oldalainkat 1692 vendég és 0 tag böngészi

silver-sable-10-hirSziasztok!

Ma és holnap két olyan sorozatot fogunk folytatni, ami már nagyon, nagyon, nagyon rég nem frissült az oldalon.
Nem, nem a Sláine az.
És nem is a Requiem.
Ha a bal oldalt található kép esetleg nem lenne elég nyomravezető, egy Marvel-karakterről van szó, mégpedig Silver Sable-ről, aki a róla elnevezett sorozat teljes címével ellentétben ezúttal a Vad Banda nélkül osztja az igazságot és a golyókat. Az említett csapat a történetben mindössze azért teszi tiszteletét, hogy megmutassa, még nagyon is élnek, és hogy egy megfelelően drámai, ámde hosszú távon lényegtelen, ugyanakkor roppant kilencvenes évek-beli és modern problémát varrjanak az egyik tagjuk nyakába. Ám mindez megéri majd, amikor kiderül, Bénító kire szállt rá, miután az összes nőnemű csapattag eddig elküldte a fenébe.
De vissza a címszereplőnkhöz, aki egy érdekes játékba kezd: a Megtorlóval elkezdenek azon vetélkedni, melyikük szervezete képes több tesztoszteront termelni, ami azért is érdekes, mert Silver egy nő. Amely tény nem igazán zavartatja őt abban, hogy úgy lenyomja Franket ebben a játékban, hogy az egyes pillanatokban még szóhoz se tud jutni. Amúgy a vetélkedőjük valami drogkartell miatt robbant ki, amiben van valami vudupap is, aki hadovál mindenféléket, de ez amúgy se érdekel senkit, amikor egy egész füzeten át húzhatjuk a rubrikákat, hogy melyik fegyvermániás igazságosztó tud több rosszfiút szitává lőni.
És aki elhozta nektek ezt a remekbe szabott 10. számot, az - mint most a kreditből megtudtam - maga a Vad Banda volt, amibe beletartozik Darkness (szkennelés és beírás) és nitro (ööö... valami...) is.
Jó olvasást, és holnap kora reggel várok mindenkit egy még ennél is sokkal-sokkal-sokkal jobb sorozat folytatására (aki emlékszik még a múlt havi hírekre, az sejtheti, mi lesz az).

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta