Ki van itt?

Oldalainkat 897 vendég és 0 tag böngészi

Sst-klingons-02-hirziasztok!

Bár korábban az ilyen képregények általában szerdán jelentek meg, most duplázunk egyet a sci-fi-részlegünkben, és egyben kedvezünk a Star Trek-rajongóknak is. Vagyis folytatódik a klingonok története a Kilngonok: A vér szava című négyrészes mini második számával, ami talán a legutolsó elfekvő képregényünk, amit még dr samson honosított, és aminek a borítóját a HálóZsák másik címzetes jedije, Galen készített.
Ezúttal Gralmek legendáját ismerhetitek meg, aki klingon mivoltát is hajlandó volt feladni a Birodalom szolgálatáért. A történet folytatása azonban sajnos - érthető okok miatt - bizonytalan, illetve majdnem biztos, hogy ezen az oldalon már nem fog folytatódni. Ha valahol megjelenne, majd igyekszem a lehető leghamarabb tájékoztatni róla az érdeklődőket.

Plusz egy kis kiegészítés a hírhez: Ben Reilly újabb cikkel bővítette a tudástáras Marvel Enciklopédiát, ahol immár a Marvel Legfőbb Varázslójáról, Stephen Strange-ről, és onnan is a doki kalandozókarrierjének kezdetéről olvashattok egy bővebb leírást.

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta