Ki van itt?

Oldalainkat 561 vendég és 0 tag böngészi

ascension-05-hirAndromeda Weaver élete igen hamar igen sokat változott. Bár mindig is briliáns géntechnológus volt, ami Csernobilban várt rá, arról sose álmodott volna. Egyik pillanatról a másikra belekeveredett a mitológiai angyalok és démonok alapjaiul szolgáló két dimenzión kívüli nép, a mineaiak és a dayakok háborújába, a főnöke, Vlagyimir Grigorieff és a testőre, Lucien Barnes is félig emberi, félig mitikus lényekké váltak az emberiség kora előttről származó, nagy hatalmú tekercsek erejének köszönhetően, ő maga pedig emberfeletti képességekre tett szert... és mindez pár nap leforgása alatt zajlott le az életében.
És még nincs vége. Egy ősi gonosz, Voivodul, beleférkőzött az elméjébe, és a korrupt hatalom hatása lassan a testén is meglátszódik. Észre sem veszi, és a barátai - Lucien és Petra - és a segítői - Szophoklész és a mineaiak - ellen fordul, mindezt pedig a lehető legjóhiszeműbben. Eközben Lucien és Petre pedig mindent megtesznek, hogy észhez térítsék, ám ezt a dayakok tömlöcéből még nekik is nehéz elérni. A háború pedig elkerülhetetlenné válik a két nép között...
Az Ascension ötödik számát Darkness és Kendra segítségével hoztuk el nektek... megint.

És persze nem lenne péntek a péntek Mortal Kombat története nélkül, most a 9.8-as fejezet jön, amiben visszatérünk Tavenhez, aki a frissen szerzett információk segítségével felkeresi a vörös tetoválással bírók központját, ahol egy igen váratlan ellenállásba ütközik.

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta